top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Naujoji „Watalook“ svetainė

Updated: Nov 29, 2021

STARTAVO NAUJOJI „WATALOOK“ SVETAINĖ, SKIRTA UŽSISAKYTI GROŽIO PASLAUGAS INTERNETU

Kam be reikalo skambinti telefonu ir stengtis vienam prie kito prisiderinti, kai galima per minutę užsiregistruoti pas kirpėją internetu?


Tiek programėlė, tiek „Watalook“ klientų svetainė skirtos padėti sumažinti grožio meistrų darbo krūvį, sutaupyti laiko ir populiarinti jų paslaugas internete, o svarbiausia – pritraukti daugiau klientų, kurie atneštų daugiau pajamų.


Naujas ir intriguojantis Watalook ką tik pristatė naująją svetainę, kurioje kiekvienas gali greitai ir paprastai užsisakyti geidžiamiausias grožio paslaugas internetu.


Šioje skaitmeninėje grožio „prekyvietėje“ klientai gali naršyti po grožio specialistų profilius ir rinktis iš gausybės jų teikiamų paslaugų, o grožio meistrai – susikurti reprezentatyvius savo paslaugų puslapius ir taip būti atrandami naujų klientų.


Watalook buvo sukurtas atliepiant naujosios kartos grožio specialistų poreikius ir siekiant įdiegti daugiau inovacijų į grožio paslaugų sferą. Modernizuoti grožio industriją ėmėsi du technologijoms ir dizainui atsidavę draugai – Klaudijus Ambrožas ir Justas Vitėnas. Nors įkūrėjai patys retokai sėdasi į grožio specialisto kėdę, jie puikiai jaučia vyraujančias šiandienos grožio meistrų ir jų klientų problemas.




Svetainės starto proga iki metų pabaigos meistrams nereikia mokėti jokių mokesčių už atvestus naujus klientus!




62 views0 comments
bottom of page