top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„Atache“ mokymai Lietuvos grožio specialistams

Kompanija „Asacpharma“ kartu su įmone „Aesthetic by Baltic Medica“ pakvietė Lietuvos grožio specialistus į „Atache“ mokymus


Gegužės 16–17 d. Kaune ir Klaipėdoje vyko intensyvūs „Atache“ mokymai. Jų metu buvo pristatytos trys pagrindinės procedūros ir masažų technikos. Taip pat laukiama atkeliaujanti EXCELLENCE linijos procedūros naujiena, kuri jau greitai pasieks grožio specialistus ir padės dar labiau palepinti savo klientus.



Prie mokymų prisijungė daugiau kaip 70 dalyvių. Mokymus vedė gerai žinoma, daugelio „Atache“ linijos masažo ir procedūrų protokolų kūrėja, tarptautinė technologė Maria José Bordera Rojas. Eksporto vadovė Cristina Rovira supažindino su įmonės „Asacpharma“ kūrimosi stadijomis ir veikla. Beje, tai farmacijos kompanija, gyvuojanti nuo 1969 metų.


„ATACHE Dermatological Care“ yra įmonių grupės „Asacpharma“ odos priežiūros produktų prekių ženklas, tvirtai tikintis sveikos odos skleidžiamu grožiu. Nuo pat pradžių – jau daugiau kaip 30 metų – kuriami odos priežiūros produktai, skirti profesionalams tiek darbui, tiek naudoti namuose.


„Atache“ laboratorijų produktai gimė bendradarbiaujant su viso pasaulio sveikatos priežiūros profesionalais, turint tikslą užtikrinti geriausius dermatologinės praktikos rezultatus.


Kuriant priežiūros priemones, atsakingai pasitelkiama sukaupta patirtis, taikomos inovacijos ir pažangaus mokslo žinios. Maža to, „Atache“ vieni pirmųjų Europoje kosmetikai pradėjo naudoti retinolį ir vitaminą C. Kompanija visada laikosi griežtų farmacinių laboratorijų reikalavimų ir tiesiogiai bendradarbiauja su sveikatos priežiūros specialistais.


Seminarai sulaukė didelio susidomėjimo ir buvo įvertinti kosmetologų, nes technologės perteiktos žinios papildė ne vieno žinių bagažą.





Nuotraukos: renginio organizatorių




31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page