top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Atsinaujinusi klinika

Daugiau nei prieš 25 metus grožio terapijos ir chirurgijos klinika „Sugihara“ buvo viena iš tų vietų, kur daugeliui buvo siekiamybė apsilankyti, atrasti naujas patirtis ir puoselėti grožį. Apie atsinaujinusią kliniką ir praplėstą paslaugų pasirinkimą pasakoja klinikos vadovė Miglė Neubauer. „Visus veiklos metus klinika siekė kokybės plastinės chirurgijos, dermatologijos srityse, plėtėme paslaugas sveikam moters gyvensenos būdui. Norime, kad po vienu stogu klientas gautų visas įmanomas paslaugas. Mūsų klinikoje galima rinktis sveikatingumo paslaugas – baseiną, kūno procedūras, pirtis, taip pat – grožio centro, dermatologijos ir net plastinės chirurgijos paslaugas. Klinikoje kiekvienam pasiūlysime geriausiai tinkančią, profesionalią medicininę ar gražinimo paslaugą“, – sako klinikos vadovė.

Aiškiai matomi klinikos vadovės Miglės Neubauer tikslai ir jau gana dideliais žingsniais judama link jų įgyvendinimo, išlaikant kokybę, profesionalumą ir puikius žmogiškuosius santykius. Nuotrauka Irmanto Gelūno, ŽMONĖS.

Ne vienas specialistas yra tapęs klinikos veidu, daugelį metų dirbate su darniu kolektyvu. Kaip jums tai pavyksta?


Labai svarbu sukurti gerą darbinę atmosferą, požiūrį į darbuotojus, emociją darbe. Norime, kad ne tik klientas gerai jaustųsi, bet ir laimingas bei saugus būtų darbuotojas. Vertiname ilgametę partnerystę ir palaikome visose situacijose. Mes visada laukiame darbuotojo, kuris gali būti visiškas pradžiamokslis, bet su savo idėjomis, siekiais, norintis inovacijų ir gebantis įsilieti į kolektyvą.


Kirpyklos atnaujinimas buvo svarbus, kai pradėjote atstovauti profesionalams skirtos plaukų kosmetikos prekių ženklui „Kemon“?


Tai buvo dalis didžiausio mūsų siekio suburti visas grožio paslaugas vienoje vietoje – klinikoje. Tad kirpykla, kurioje dirba puikūs specialistai, papildo visą paslaugų paketą.


Inovacijos kosmetologijos srityje vyksta labai greitai, kaip spėjate su naujienų pasiūla?


Visada norisi būti tuo, kuris pirmasis parodo naujoves. Mes sulaukiame daug įmonių, kurios pristato naujienas, svarbu išsirinkti ir įsitikinti, kad tai yra veiksminga. Tiek aparatai, tiek kosmetika ilgai yra testuojama, kad mes klientui pasiūlytume tik tai, kas teikia puikiausius rezultatus.


Nors šiuo metu sudėtinga planuoti, bet tikriausiai esate numatę tolesnės veiklos strategiją?


Taip, priverstinis uždarymas karantino metu buvo sunkus morališkai, visiems tai buvo nauja situacija. Tik dėl komandos, kuri visa išliko, nesudėtingai vėl atvėrėme duris klientams. Būtent čia, Vilniuje, ir liks pagrindinis centras, prekybos centre „Akropolis“ veiks aukšto lygio dienos SPA, o kituose miestuose planuosime atidaryti filialus.


Nuotrauka Laimono Ciūnio


194 views0 comments
bottom of page