top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

ATWINS detalus kirpimo pagrindų kursas profesionalams nuo linijos iki stilistikos

Updated: Sep 25, 2023


byAtwins akademijos Kirpimo pagrindų kursas išsamią kirpimų technikos bazę susieja su būtinomis stilistikos žiniomis. Suskaidytas į nuosekliai dėstomas temas, vienai temai skiriant 3 dienas teorijos ir praktikos, po kurių – metas perkelti įgytas žinias į gyvenimą ir pradėti kurti nepriekaištingus ir šiuolaikiškus saloninius kirpimus!


Kursas, sutaupantis dešimtmečius tavo laiko!


Kodėl? Nes mūsų lektoriai Andrius Mašauskas, Anatolijus Pajanok, Alvita Vespenderytė ilgus metus dairėsi panašaus kurso – ir nerado. Tad apsisprendė ir sudėjo savo didžiulę praktinę, teorinę ir dėstymo patirtį į tokį kursą, kokio būtų norėję sau patys. Vasaros pradžioje byAtwins akademiją baigė jau 6-oji grupė, o dalyvių atsiliepimai ir pasiekimai ir toliau negali palikti abejingų.


Tad cituojam:


Dėstytojai, iš kurių reikia semtis profesionalumo ir įkvėpimo


„Atėjau mokytis visiškai nuo nulio, man, stovinčiai šalia patirties jau turinčių (o kartais – net labai daug turinčių!) kolegų reikėjo įdėti kur kas daugiau pastangų, stengiantis pasivyti, suprasti, išmokti. Buvo ir emociškai sunkių momentų, bet kai pradėjau daryti, dirbti – viskas ėmė stotis į savo vietas. Be to, nesijaučiu viena: žinau, kad susidūrusi su klausimu, galiu kreiptis į „Atwins“, jaučiu tos komandos užnugarį.


Apskritai galiu pasakyti, kad „Atwins“ akademijoje yra taip profesionalu, taip „skanu“, taip apie žmogaus visumą, kad nežinau, kur dar galima gauti tiek žinių, kiek dalijamasi čia. Ir kiek klausimų beužduotumėte, visada gausite atsakymus – apie viską, kas susiję su kirpėjo darbu ir profesionalumu. Aš nuolatos jaučiau – ir tebejaučiu – akademijos lektorių palaikymą. Tai žmonės, iš kurių ne šiaip galima, bet reikia mokytis ir semtis įkvėpimo.“ / Olga T.



Netikėti iššūkiai


„Į kirpėjo amatą „Atwins“ atneša gilų išmanymą ir atsidavimą tam, ką darome. Jų visos gaivios tendencijos, veržlios idėjos – tarsi geras postūmis ir mums eiti į priekį.


Man didžiausiu iššūkiu tapo stovėsena ir taisyklinga laikysena, kuri yra kritiškai būtina ne tik tam, kad išmoktume kokybiškai dirbti, bet ir kad saugotume savo sveikatą.


Ne tik profesionalas atskiria gerą ir vidutinį kirpimą – patys klientai tai jaučia ir kartą patyrę, kas yra išties geras kirpimas, reikalaus tos kokybės visada. Tad klientai mus verčia augti – reikalauja kokybės. Be to, kiek mes klientui pasiūlysime – tiek juos ir auginsime.


Nenuostabu, kad man baigus „Atwins“ akademijos kursus, patys klientai pajuto mano darbo kokybės augimą – susilaukiu komplimentų, kad po mano paslaugos lengva susitvarkyti, susišukuoti plaukus. Be to, jie mato meistro pasitikėjimą, kaip dirbu – profesionalumas išauga, o kartu su juo ir kliento pasitikėjimas meistru, didesnė pagarba.


Tiems, kurie dar tik svarsto ateiti į „Atwins“, turiu auksinę frazę – palinkėjimą iš savo pačios patirties: dvejoti ir nesiryžti yra kur kas sunkiau nei susikaupti ir save išbandyti. Niekada nesustokite.“ / Inga K.



Kodėl Atwins akademija?


„Nes dėstytojai – geriausi Lietuvos kirpėjai stilistai, nes gaunate puikiai išdėstytą medžiagą, kurioje pateikiama viskas, nuo a iki ž; nes praktinėje dalyje dirbate su asmenine dėstytojo priežiūra, o dėstytojų rotacija leidžia perimti dar daugiau žinių.


Esu baigusi ne vienos pasaulinės akademijos kursą ir galiu pasakyti, kad Atwins akademijoje man asmeniškai visa medžiaga buvo pateikta daug aiškiau ir suprantamiau, aiškesnė struktūra, per praktinę dalį daugiau dėmesio skiriama kiekvienam asmeniškai. Man pačiai sunkiausia buvo keisti senus įpročius ir nebedirbti taip, kaip buvau pratusi: tekdavo kontroliuoti kiekvieną savo judesį, kūno padėtį, įrankių laikymą.” / Nikolė S.



Nėra nereikšmingų smulkmenų


„Atwins“ akademijos kursai suformavo visai kitą požiūrį į šią profesiją ir patį darbą, kuriame nėra nereikšmingų smulkmenų, o kirpėjas privalo žiūrėti ne tik į plaukus, bet ir į patį žmogų – išmokti jį „nuskenuoti“, įsigilinti, kad į kėdę atsisėdusiam žmogui gebėtų pasiūlyti tinkamiausius sprendimus.“ / Rūta L.




Investicija, kuri atsiperka



Tobulėk su geriausiais ir sutaupyk dešimtmečius savo laiko, nes „Atwins“ surinko ir susistemino svarbiausią informaciją apie kirpimus ir kruopščiai pateikia ją nuo teorijos iki detalios praktikos:


• 3 dienos teorijos + praktikos,

• kiekvienam besimokančiajam – atidus asmeninis dėmesys, todėl

• grupėje – tik 15 vietų!


Nauja grupė nuo lapkričio mėnesio.


Informacija ir registracija:

8 600 55 466






28 views0 comments

Comments


bottom of page