top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Autorinis Mikhailo Kodesnikovo seminaras

Updated: Jan 9, 2023


Rudens-žiemos sezoną grožio salono „My Studio“ Vilniuje įkūrėjas Mikhailas Kodesnikovas pradėjo su didele energija ir įkvėpimu. Ne pirmus metus įvairaus formato seminarus vedantis profesionalas šio sezono tendencijas pasirinko pristatyti „Wella Professional“ mokymų studijoje, kur „look & learn“ formatas leido pasidalinti pačiais madingiausiais kirpimais.


„Aš nuolat dirbu su klientais salone, tad negaliu pristatinėti kirpimų, tinkamų tik nuotraukai. Formos, technikos turi būti pritaikomos darbui salone ir patikti žmonėms, todėl ir norėjau visu tuo pasidalinti su kolegomis“, – pasakoja Mikhailas. Didžiąją paruošiamųjų darbų dalį atliko „My Studio“ komanda, tad scenoje buvo demonstruojami svarbiausi akcentai. Tai susirinkusi auditorija įvertino ir nuoširdžiai pademonstravo savo emocijas.


Meistras džiaugėsi, kad turėjo galimybę bendradarbiauti su „Wella Professional“ studija, idealiai pritaikyta įvairaus formato seminarams. Būtent čia visa komanda ir įvertino visus studijos privalumus. Kūrybingi meistrai įdėjo į renginį daug darbo ir jausmų, bet grįžtamasis ryšys viską atperka ir suteikia jėgų naujiems projektams.



Foto: Lina Jushke

Vizažas: Alina Vaikevičiūtė

Modelių apranga: 1.88_shops

34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page