top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Barberių šventė

Updated: Jan 9, 2023


Kauno „Romuvos“ kino centre praūžė „Wahl Professional“ performansas barberiams – didžiausias metų renginys, skirtas Lietuvos kirpėjams ir plaukų stilistams. Raudonuoju kilimu žengė meistrai iš visos Lietuvos, o jau tradicija tapęs „Cascada Professional“ organizuojamas šou pateikė ir staigmenų. Šį kartą profesionalai unikaliame šou pristatė 2023 metų vyriškų kirpimų kolekciją ir renginio akcentu tapo iš Nyderlandų atvykęs svečias, visoje Europoje gerai žinomas barberis Boudewijn Jurriaans, sceniniu slapyvardžiu Barber Birdman.



Pirmą kartą Lietuvoje viešintis kirpimų virtuozas B. Jurriaans performanso metu puikiai iliustravo filosofiją, kuria vadovaujasi kiekvieną dieną – kurti šiuolaikiškus kirpimus, kuriuos būtų galima pritaikyti kasdienai, o svarbiausia – lengvai prižiūrėti. Buvusi roko žvaigždė jau dešimt metų mėgaujasi aistra tapusia veikla – vyriškais kirpimais. Šį kartą scenoje jis pristatė tris kirpimo stilius ir drąsiai pabrėžė, kad neturime bijoti atrodyti kitaip. „Būtent šou metu demonstruotus pavyzdinius kirpimus įkvėpė Amsterdamo tendencijos ir kelionėse įgauta patirtis. Kirpėjams, stilistams žinomos technikos sujungiamos su žaismingais elementais, įvairiomis formomis, kad būtų išgautas šiuolaikiškas rezultatas“, – sakė B. Jurriaans.


„Wahl Professional“ ambasadorių Lietuvoje Lauros Viz ir Domo Staniulio teigimu, kolekcija „20:22“ atspindi laiko tėkmę: ,,Mada yra toks dalykas, kuris sukasi ratu. Mūsų kolekcija yra paremta 1980–1990 metų tendencijomis, nes šiandien būtent tas laikas daro įtaką ne tik drabužių, bet ir plaukų stiliui. Todėl paruošėme dešimt modelių, kurie reprezentuoja, kas laukia vyriškų kirpimų stiliaus kitais metais.“




Nuotraukos renginio organizatorių


47 views0 comments
bottom of page