top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„BeautyBar7“ – novatoriško koncepto salonas

Vilniaus centre, Aludarių gatvėje besikuriančiame naujame kvartale, jau galima matyti ir grožio oazę: vienas šalia kito įsikūrę nuostabūs, savo koncepcija išsiskiriantys salonai siūlo ypatingas estetines paslaugas. Pasidairykime po ką tik duris atvėrusį grožio saloną „BeautyBar7“.



Jo įkūrėja Jelizaveta Dolženko ieškojo išskirtinumo ir puikiai išnaudojo beveik 68 kv. metrų erdvę, joje įrengusi penkias darbo vietas. Kartu su interjero dizainere Ana Drutel apgalvojo kiekvieną detalę – norėjo nustebinti net ir visko mačiusius, o kartu sukurti tokią erdvę, į kurią būtų malonu užsukti.


„Vertinu kokybę, todėl stangiausi, kad kiekvienas daiktas būtų ypatingas. Salone vyrauja neutralios natūralios spalvos ir prabangos suteikiančios aukso detalės, lubų auksinės plokštės atvežtos net iš Italijos“, – apie salono interjerą pasakoja Jelizaveta. O paklausta apie tai, kaip gimė idėja įkurti tokią ypatingą grožio oazę, prisimena: „Vieną vakarą su vyru išsikalbėjome, kad Vilniuje nėra tokios vietos, kurioje moterys galėtų gauti visas pagrindines grožio paslaugas ir paragauti... nišinio šampano. Tad taip ir gimė „BeautyBar7“ išskirtinumas – grožio ir šampano sintezė. Šampaną taip pat rinkomės labai atsakingai ir esame vieninteliai Cramant kaimo šeimos ūkyje gaminamo šampano atstovai Lietuvoje. Šiandien, kai vis daugiau žmonių sąmoningai atsisako alkoholio, malonu savo klientams pasiūlyti ir kokybiško nealkoholinio šampano.“



Fotografė Viktorija Zelenkova

32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page