top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„Biologique Recherche“ tarptautiniai mokymai Paryžiuje


Didmeninės odos priežiūros priemonių prekybos įmonė UAB „Grožio ambasadorės“, Lietuvoje atstovaujanti prancūzų kosmetologijos prekinį ženklą „Biologique Recherche“, liepos 11–12 d. pakvietė savo klientes į kasmetinius EASTERN EUROPEAN BIOLOGIQUE RECHERCHE mokymus Prancūzijos sostinėje Paryžiuje. Dvi dienas vykusiuose seminaruose daugiau nei 200 terapistų ir gydytojų mokėsi ir gavo unikalių žinių. UAB „Grožio ambasadorės“ vadovė Svetlana Gelbūdienė savo besidžiaugianti, kad mūsų šalies specialistėms gali pasiūlyti ne tik šią išskirtinę prancūžiską kosmetiką, bet ir galimybę nuolatos tobulintis aukščiausio lygio tarptautiniuose seminaruose. „Biologique Recherche“ – tai vienintelė kompanija pasaulyje, galinti pasiūlyti plačią personalizaciją odos priežiūroje ir Haute Couture programą, pagristą mokslu!“ – teigia įmonės vadovė.



Savo įspūdžiais iš mokymų Paryžiuje dalijasi grožio terapijos specialistė Viktorija Kukštienė (OZ Design Home, Klaipėda):

„Su „Biologique Recherche“ kosmetika dirbu vienerius metus, todėl net nedvejojau sulaukusi kvietimo vykti į mokymus Paryžiuje. Pirma mokymų diena buvo labiau skirta teorijai – vyko kompanijos atstovų prisistatymai, inovacijų, naujų produktų, aparatų demonstracijos. Vėliau jau prasidėjo praktinė dalis – visi dalyviai buvome suskirstyti grupelėmis pagal žinių lygį, dirbome su skirtingais lektoriais iš įvairių šalių. Aš patekau pas tarptautinę trenerę Jeleną iš Kazachstano – ši lektorė man paliko labai gerą įspūdį, jos vesti seminarai buvo labai informatyvūs ir įdomūs. Taip pat pirmosios dienos vakarą visi buvome pakviesti į iškilmingą vakarienę. Vakaro metu skambėjo gyva muzika, galėjome artimiau susipažinti ir pabendrauti su kolegomis iš kitų šalių – atmosfera buvo fantastiška. “



Asmeninio archyvo nuotr.


147 views0 comments
bottom of page