top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

byATWINS technologų vizitas „Nook“ akademijoje Italijoje



Italijos plaukų kosmetikos ir priežiūros produktų gamintojai „Nook sukvietė savo prekės ženklo ambasadorius ir technologus iš viso pasaulio į trijų dienų mokymus-seminarą „Nook Train The Trainer“. Veronos mieste, Italijoje, įsikūrusioje modernioje „Nook“ mokymų akademijoje apie pusšimtis technologų iš keliolikos šalių, nuo Europos iki Pietų Amerikos, dalyvavo teoriniuose seminaruose ir praktiniuose mokymuose, skirtuose pagilinti žinias į „Nook“ plaukų dažų esamas linijas ir naujienas. O didžiausia naujiena, kurią seminaro dalyviai gavo „pačiupinėti“ ir išbandyti pirmieji – tai inovatyvi demipermanentinių dažų linija „Flow“, kuri į Lietuvą atkeliauja jau spalio antroje pusėje, atverdama meistrams nuostabių galimybių, o klientams – dar daugiau spindinčių, plaukus tausojančių spalvų.


Kaip pastebėjo seminare dalyvavusi byAtwins koloristė ir lektorė Alvita Vespenderytė, lietuvių technologų komanda šiame seminare pasižymėjo bene didžiausiu smalsumu ir atidumu detalėms: „Kartais, uždavus labai specifinį klausimą, italai lektoriai nustebdavo: kam jums reikia tai žinoti? O mes paaiškindavome, kad tokių klausimų sulaukiame iš lietuvių meistrų savo šalyje – nes, reikia pripažinti, Lietuvoje kirpėjų ir koloristų lygis yra ypač aukštas ir jeigu tu nesi detaliai įsigilinęs į produktus, jų veikimą, chemines sudėtis bei principus, tai akimirksniu netenki kolegų pasitikėjimo. Tik ypatingai gilios žinios leidžia stoti prieš Lietuvos meistrų auditoriją“.


Apibendrindamas vizitą, byAtwins ilgametis technologas Anatolijus Pajanok sako, kad italai išties pasistengė iškelti kokybės kartelę ir buvo ypač gerai pasirengę. Nors dauguma teorinių žinių mūsų atstovams nebuvo naujos, tačiau klausantis lektorių buvo galima išgirsti ir naujų mokslu paremtų įžvalgų bei faktų.


„Didžiausia naujiena, žinoma, buvo pristatyta naujoji „Nook“ sukurta ir jau į viso pasaulio salonus netrukus atkeliaujanti demipermanentinių dažų linija „Flow“. Klausiausi apie šio produkto sudėtį ir veikimą, analizavau jo parametrus, ir išties džiaugiausi – šitokių dažų mes visi jau seniai laukėme, o šviesiaplaukės apskritai plos rankomis!“ – šypsosi Anatolijus, nekantraudamas pats pristatyti naująją „Flow“ plaukų dažų liniją Lietuvos meistrams ir klientams.





138 views0 comments
bottom of page