top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

CASMARA: svarbu ne tik rezultatas, bet ir klientų emocijos


CASMARA tarptautinė trenerė Sheila Campos

Lietuvos kosmetologams ir jų klientams puikiai pažįstamas prekinis ženklas CASMARA mūsų šalies rinkoje sėkmingai dirba jau beveik devynerius metus. Visai neseniai šis ispanų kosmetikos gamintojas paskelbė turintys naujus partnerius Lietuvoje – jais tapo UAB „Krinona“. Liepos 10–12 d. CASMARA atstovės, tarptautinė trenerė Sheila Campos ir eksporto vadovė Gabriella Soldati, lankėsi Kaune. Pagrindiniai jų vizito tikslai – apmokyti UAB „Krinona“ specialistus dirbti su CASMARA produktais, taip pat artimiau susipažinti su įmonės vadovais ir komanda, aptarti bendradarbiavimo strategiją. Radusios laisvo laiko savo įtemptoje vizito dienotvarkėje, S. Campos ir G. Soldati mielai sutiko atsakyti ir į mūsų užduotus klausimus.


Už ką profesionalai vertina CASMARA kosmetiką?


Gabriella: Vienas iš mūsų kompanijos siekių – kurti tokius produktus, kuriais liktų patenkinti ir grožio specialistai, ir jų klientai. Todėl CASMARA produktai iš tikrųjų pagerina odos būklę, suteikia ilgalaikį efektą, tačiau jų poveikį galima pamatyti iškart po procedūros – juk klientams svarbu pamatyti pokyčius savo veide vos baigus procedūrą. Taip pat CASMARA ne tik siekia efektyvumo naudodant naujausias technologijas, bet daug dėmesio skiria ir klientų emocijoms: kiekviena procedūra yra tarsi tam tikra nauja patirtis.


CASMARA produktai gaminami nuosavoje laboratorijoje. Ką jums tai duoda?


Sheila: Mes patys kuriame savo produktų formules, todėl žinome tikslų kiekvieno aktyvaus ingridiento kiekį, kurio reikia norint pasiekti užsibrėžtą rezultatą. Gamindami produktus savo labatorijoje esame užtikrinti, kad jie yra aukščiausios kokybės.

Gabriella: Taip pat mus tai leidžia prižiūrėti visus produkcijos kūrimo etapus: nuo idėjos vystymo iki pardavimų. Ispanijoje mes tiesiogiai bendradarbiaujame su grožio salonais, todėl iš specialistų labai greitai gauname grįžtąmąjį ryšį. Jeigu jie mano, kad produktą reikia patobulinti, mes galime tuoj pat reaguoti į jų pastabas.


Kokias naujausias inovacijas taikote savo produktuose?


Sheila: Inovatyviausia procedūra, kurią šiuo metu siūlome – Infinity Treatment. Tai jauninamoji procedūra brandžiai odai, ji ypač efektyviai kovoja su odos strangrumo trūkumu, rauklšlėmis. Infinity Treatment taikoma naujausia NGE technologija, kuri sujungia tokias medicines sritis kaip neurokosmetiką, genomiką, epigenetiką, taip pat chronokosmetiką, sveikatingumo ir regeneracinės kosmetikos galias. Ši procedūra yra tiesiog nuostabi – tai geriausia, ką kosmetologija gali pasiūlyti šiuo metu.


Kuo ypatingi jūsų mokymai specialistams?


Sheila: Dirbti su CASMARA labai paprasta – visos mūsų procedūros suskirstytos į skirtingus etapus, kuriuos lengva sekti. Mokymuose specialistams svarbu išmokti kaip tinkamai pasiūlyti konkrečią procedūrą, o jų atlikimas nereikalauja išskirtinių žinių – dirbant su CASMARA nereikia derinti specialaus masažo, kosmetologai gali naudoti savo mėgstamas technikas. Šiek tiek sudėtingesnė yra tik kaukės aplikacija, tačiau tą galima lengvai išmokti per praktinius mokymus.

Gabriella: Kai organizuojame mokymus, daug laiko juose skiriame teorijos daliai – mums svarbu išaiškinti specialistams kaip veikia CASMARA produktai ir kokį poveikį jie daro odai. Visos kosmetikos priemonės, kurios yra naudojamos skirtinguose procedūros etapuose, turi savo aktyviuosius ingridientus, jie veikia sinergijos principu – atliekant procedūrą galima pastebėti, kad, pavyzdžiui, ampulė Nr. 1 veikia geriau, kai yra derinama su ampule Nr. 2 ir pan. Taigi mus svarbu, kad profesionalai žinotų, ką mūsų kompanija gali jiems pasiūlyti ir žinotų kas vyksta su jų klientų oda. Be to, toks išsamus siūlomos procedūros išmanymas kelia ir jų, kaip profesionalų, įvaizdį.


Esate ispaniškas prekės ženklas. Kaip jums sekasi išsilaikyti tarptautinėje grožio rinkoje? Su kokiais didžiausiais iššūkiais jums tenka susidurti?


Gabriella: Vienas iš išskirtinių CASMARA bruožų – gebėjimas prisitaikyti prie beveik kiekvienos šalies rinkos. Mes turime net vienuolika veido ir kūno priežiūros linijų, taigi galime dirbti su visais odais tipais, pasiūlyti skirtingą kainų diapazoną ir patenkinti visus kitus poreikius, kurie gali atsirasti skirtingose rinkose. Mes nesiūlome tų pačių produktų skirtingų kontinentų šalims, kurios susiduria su kitokiomis odos problemomis, o kuriame skirtingas linijas ir bandome rasti geriausią sprendimą pagal kiekvienos šalies poreikius.


Asmeninio archyvo nuotr.

24 views0 comments
bottom of page