top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

[comfort zone] ypatinga procedūra ir naujienos

Rugsėjo 19 dieną „Sugihara Pro“, pristatydama [comfort zone] naujienas, sukvietė visus į „TonyResort“ pramogų ir poilsio parką Trakuose. Surengtame blizgučių ir rausvos spalvos vakarėlyje vyko naujosios LUMINANT linijos pristatymas!



Renginio pradžioje [comfort zone] ambasadorės Lietuvoje Deimantės Gelgutienės vedami renginio dalyviai atliko atsipalaidavimo ir susikoncentravimo praktiką. Tarptautinė [comfort zone] trenerė Julie Wren supažindino su naujosios linijos priemonėmis ir atliko parodomąją 3-BRIGHT FACIAL procedūrą.


Būtent ši dermatologijos mokslą ir gamtą į vieną sujungianti naujoji [ comfort zone ] LUMINANT linija koreguoja pigmentines dėmes. Per 28 dienas veido odos tonas pašviesėja ir įgauna skaistumo (klinikiniais tyrimais įrodyti rezultatai). Išskirtinis 3-BRIGHT TECHNOLOGY™ kompleksas užtikrina maksimaliai efektyvų ir saugų poveikį bet kokio tipo ir tono odai. Veikdamas visų rūšių pigmentines dėmes, užtikrina natūraliai tolygesnę odos spalvą ir suteikia spindesio.


Renginio dalyviai turėjo progą pirmieji susipažinti su kitomis prekių ženklo naujienomis, kalėdiniais rinkiniais ir sužinoti apie ambasadorių projektą.



Nuotraukos iš asmeninio archyvo.


8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page