top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

CUTRIN Nordic Expressions

CUTRIN yra vienas iš lyderiaujančių profesionalių plaukų grožio produktų prekinių ženklų šiaurinėse šalyse. Visi, tiek profesionali linija, tiek ir namų sąlygomis vartojami, kompanijos produktai yra gausiai praturtinti natūraliomis veikliosiomis medžiagomis.


CUTRIN: PERDIRBAMA PAKUOTĖ, PAGAMINTA IŠ TVARIŲ MEDŽIAGŲ


CUTRIN, viena pirmųjų plaukų priežiūros kompanijų, skiriančių visą dėmesį šiaurinio klimato juostos plaukų struktūros priežiūrai, gaminamuose produktuose naudoja tik tvarius, tausojant aplinką išgautus ingredientus. Kuriant CUTRIN produktus naudojamos veikliosios medžiagos, kurias dovanoja šiaurietiška Suomijos gamta. Kompanijos atstovai įsitikinę, kad yra labai svarbu naudoti tvarias medžiagas ne tik gaminant patį produktą, bet ir jo pakuotę, todėl naujajai AINOA produktų linijai naudojamos išskirtinai medienos pagrindu pagamintos UPM RAFLATAC FOREST FILM™ PP etiketės.



AINOA IŠSKIRTINUMAS


Linijos AINOA MOISTURE TREATMENT produktams naudojamos veikliosios medžiagos, randamos natūraliuose, tvariai augančiuose miškuose.


UPM RAFLATAC™ PP medienos pagrindu pagamintos FOREST FILM etiketės didina pakuotės perdirbamumą ir papildo prekinio ženklo CUTRIN produktų linijos AINOA natūralumo konceptą.


CUTRIN siekia, kad ne tik kompanijos gaminami produktai, bet ir jų pakuotės būtų kiek įmanoma tvaresnės ir tausojančios aplinką.


CUTRIN labai didžiuojasi savo suomiška kilme ir šiaurietiškomis šaknimis. Prekinis ženklas priklauso gerai žinomai Suomijos grožio produktų kompanijai LUMENE, kurios patirtis pernai perkopė 50 metų stažą. Kompanija nuolat dirba tam, kad grožio industrijoje įsitvirtintų aplinką tausojančios žiedinės ekonomikos principai.


Abi kompanijas vienijanti vertybė – artimas ir pagarbus ryšys su gamta, todėl ypač daug dirbama ties maksimalaus pakuotės perdirbimo klausimu. Abi kompanijos siekia sumažinti neigiamą poveikį aplinkai, štai todėl naujausioji CUTRIN produktų linija AINOA yra supakuota į tvarias pakuotes.



PAKUOTĖS, GERINANČIOS PERDIRBAMUMĄ


CUTRIN AINOA produktų linija yra sukurta taip, kad atitiktų švelnių šiaurietiškų plaukų poreikius. Šioje linijoje – tik kruopščiai atrinktos veikliosios medžiagos iš nepaliestos šiaurinės gamtos. Produktas yra 100 proc. veganiškos kilmės, supakuotas į perdirbamo plastiko pakuotes, kurios jau ir pačios yra pagamintos iš perdirbto plastiko.


„Kurdami naujus produktus mes skiriame daug dėmesio pakuotės perdirbamumui, todėl siekime, kad ne tik pati pakuotė, bet ir jos etiketė pasižymėtų tvarumu: AINOA linijos produktai yra supilstyti į polipropileno (PP) pakuotes, todėl ir ant jų esanti etiketė pagaminta iš tos pačios medžiagos“ – sako LUMENE atstovas Kerttu Ylipoti. Atstovas prideda, jog kompanija siekia plastiko gamybai naudojamą iškastinį kurą pakeisti iš atsinaujinančių gamtos šaltinių gaminamu bioplastiku.



Tvarumas, sukurtas iš natūralių medžiagų


FOREST FILM yra skaidri polipropileno etiketė. Tai 100 proc. medienos pagrindu pagamintas gaminys, kurio produkcijai medžiagos gaunamos iš tvaria miškininkyste pasižyminčių zonų. Etikečių gamyboje FOREST FILM naudojamas UPM BioVerno biokuras, kuris išgaunamas perdirbant medieną. Tai tvari alternatyva, pakeičianti iškastinį kurą plastiko gamyboje.


„LUMENE daugiau nei 20 metų dirbame tam, kad mūsų produktų sudėtyje būtų ingredientai, surinkti iš natūralios, šiauriniams kraštams būdingos biologinės įvairovės bei šalutinių maisto ir medienos pramonės produktų“ – sako prekinio ženklo CUTRIN vadovė Emmi Salmi.


„FOREST FILM etiketė puikiai tinka prie mūsų prekinio ženklo vertybių ir AINOA produktų linijos koncepto, kurį inspiravo šiaurės Suomijos miškų gėrybės. Tai tobulas derinys“ – prideda Salmi. Ji teigia, jog atsiliepimai apie AINOA produktus yra ypač palankūs: „Produktai buvo teigiamai įvertinti – šiaurietiškos gamtos ingredientai, suomiška dvasia ir perdirbama pakuotė labai patinka vartotojams“.



PAKUOTĖ SKATINA RŪŠIUOTI


CUTRIN didžiuojasi galėdama pasiūlyti tvarius ir lengvai rūšiuojamus bei perdirbamus produktus. Kompanija netrukus pristatys CUTRIN pakuočių rūšiavimo gidą, kuriame vartotojai ras rūšiavimo rekomendacijas.


„Mūsų atsakomybė yra užtikrinti, kad produkto pakuotės būtų perdirbamos ir tvarios. Ant pakuočių yra visi tvarumo simboliai ir naudotų medžiagų kodai tam, kad vartotojai suprastų, jog pakuotė turi keliauti į rūšiavimo konteinerį. Mes taip pat pridedame ir žinutę, kviečiančią rūšiuoti“ – prideda kompanijos atstovas K. Ylipoti.



UPM RAFLATAC ETIKETĖS


UPM RAFLATAC FOREST FILM™ etiketės yra 100 proc. medienos pagrindu gaminamos etiketės. Etikečių produkcijai sujungtos jėgos su kompanija UPM BIOFUELS, kuri naudoja UPM BioVerno iš medienos išgaunamą bionaftą. FOREST FILM yra ISCC sertifikuotas produktas. ISCC sertifikuoti produktai yra gaminami išskirtinai tik iš atsinaujinančių energijos šaltinių, kurie pakeičia gamybai naudojamą iškastinį kurą.


19 views0 comments

Yorumlar


bottom of page