top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Davines kompanijos tvarumo vizijos ir tikslai

„KURDAMI DARNŲ GROŽĮ, MES SKATINAME ŽMONES RŪPINTIS SAVIMI, APLINKA, KURIOJE JIE DIRBA IR GYVENA, IR DALYKAIS, KURIUOS JIE MĖGSTA.“


- Davide Bollati, prezidentas ir savininkas -


1983 m. Italijoje, Parmos mieste, Bollati šeima įkūrė Davines kompaniją. Dešimtmetį dirbusi kaip tyrimų laboratorija ir kūrusi kitoms kompanijoms formules, Davines nusprendė pradėti savo veiklą ir kurti profesionalias plaukų priežiūros priemones tinkamas naudoti grožio salonuose. Dėl savo kokybės, unikalių kvapų, bei puikaus veikimo jau 17 metų, šis prekinis ženklas yra puikiai žinomas ir Lietuvoje. Nuo pat gyvavimo pradžios, Davines vizija buvo, kurti kuo tvaresnį produktą, nemažinant kokybės, išlaikant profesionalaus gaminio lygį.


2016 m. Davines Group tampa sertifikuota „B Corp“ nare, ko pasekoje reorganizavo kompanijos veiklą, išsikeldama naujus tikslus suderinti sėkmingą verslo veiklą, maksimaliai užtikrinant teigiamą poveikį pasauliui, kuriame gyvename, darbuotojams, bendruomenei, tiekėjams, klientams ir žinoma aplinkai. Kompanijos tikslas – būti ne geriausia kompanija pasaulyje, bet geriausia pasauliui.


TVARUMAS


· Davines produktų sudėtyje yra naudojamas didelis procentas natūralios kilmės, biologiškai skaidžių ingredientų. Ingredientai, kuriuos pasirenka yra natūralūs, ekologiškai sertifikuoti arba ekologiški. Veiklieji ingredientai atkeliauja iš Slow Food Presidium remiamų ūkių. Tokiu būdu kompanija prisideda prie biologinės įvairovės išsaugojimo Pasaulyje.

· Davines - nenaudoja parabenų, sulfatų.

· Gamybos metu yra naudojama tik žalia energija gaunama iš atsinaujinančių šaltinių.

· 100 % Co2 kompensacija gamtai.

· Pakuotėms yra naudojamas perdirbamas, pirminis arba augalinis plastikas.

· Maksimaliai sumažintas plastiko kiekis pakuočių gamybai.

· Popierinėms pakuotėms naudojamas perdirbamas FSC popierius.


Davines įsipareigoja, išlaikant „B Corp“ sertifikatą kasmet skelbti kompanijos tvarumo ataskaitą. Tvarumo ataskaita yra oficialus įmonės ataskaitų dokumentas, skirtas plėtros veiksmų planui vystyti, derinant su Jungtinių Tautų Tvarumo Vystymo tikslų organizacija.


Visą informaciją apie Davines produktus bei kompanijos tvarumo veiksmus rasite www.davines.lt ir www.davines.com puslapiuose.

16 views0 comments
bottom of page