top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Demonstraciniai meistriškumo seminarai

Updated: Apr 13, 2022


DEMONSTRACINIS BARBERINGO SEMINARAS SU MARTYNU ŠALKAUSKU


Vasario mėnesį „TAILOR’S Grooming“ technikas, barberis Martynas Šalkauskas keliavo į Panevėžį – čia vyko demonstracinis vyriškų kirpimų seminaras.


Seminaro metu dalyviai iš arti pamatė, kaip kuriami trys modernūs vyriški kirpimai ir vyksta barzdos bei ūsų modeliavimas. Martynas pademonstravo būdus, padedančius individualizuoti kirpimus, atsižvelgiant į kliento veido bei plaukų tipą, taip pat atskleidė, kaip pagaliau išmokyti vyrus nesudėtingai pasirūpinti plaukais namuose! Per seminarą buvo pristatyta barberių jau pamėgta „TAILOR’S Grooming“ kosmetika, galinti pasiūlyti sprendimą kiekvienai vyriškai plaukų problemai.


Visų numatomų seminarų datas kviečiame stebėti „Gražvaldos“ „Facebook“ puslapyje Grazvalda.lt, renginių skiltyje.





„ALEX BARBER ACADEMY“ STARTAVO


Pirmieji mokymai „From 0 to Hero“ Panevėžyje prasidėjo kovo 1 dieną. Pirmąją mokymų savaitę studentai mokėsi teorijos ir atliko praktiką – su lektore iš Vilniaus Laura Viz dirbo su manekenų galvomis, o su lektore Justina Jelinske praktikavosi su gyvais modeliais. Studentai mokėsi visų vyriškų kirpimo technikų ir po 6 dienų intensyvių mokymų jau gebėjo panaudoti bei pritaikyti visas tinkamas vyriškų kirpimų technikas klientams. Toliau mokymai vyksta savaitgaliais, tad darbo dienomis studentai gauna namų darbų: savo darbų ir profilių kūrimas socialiniuose tinkluose, kirpimas ir įrankių naudojimas namuose. Kol jie mokosi ir tobulėja, visa tai aptariama bendroje „Messenger“ grupėje. Pasibaigus pirmajai mokymų savaitei, galima matyti tikrai didelį progresą.





DEMONSTRACINIS Y. S.PARK MEISTRIŠKUMO SEMINARAS SU MIKHAIL KODESNIKOV


Vasario mėnesį Vilniuje įvyko pirmasis demonstracinis kūrybinių saloninių kirpimų seminaras. Jo metu Y.S.PARK ambasadorius, kirpimo meistras Mikhail Kodesnikov su gyvais modeliais atliko tris išskirtinius kirpimus.



Seminaro dalyviai iš arti stebėjo, kaip dirba Mikhailas. Meistriškai laviruodamas profesionaliais japoniškais įrankiais – žirklėmis, šukomis ir šepečiais – jis iš kiekvieno kirpimo sukūrė meno kūrinį. Tiek per seminarą, tiek jo pabaigoje meistras išsamiai atsakė į dalyviams kilusius klausimus ir paaiškino savo darbo metu taikomus metodus bei pasirenkamus įrankius. Visa tai tam, kad jau kitą dieną dalyviai galėtų sėkmingai demonstruotus kirpimus pritaikyti savo klientams.


Visų numatomų seminarų datas kviečiame stebėti „Gražvaldos“ „Facebook“ puslapyje Grazvalda.lt, renginių skiltyje.





WELLA PROFESSIONAL „COLOR CRAFT“ SPECIALISTAS 4 SEMINARŲ PROGRAMA


WELLA PROFESSIONAL „Color Craft“ specialistas 4 seminarų programa – išsami, metodiška ir nuosekliai sukurta programa kelti koloristo meistriškumo lygį.


Nuo konsultacijos, diagnostikos ir klientų poreikių nustatymo iki praktinių plaukų dažymo, spalvos korekcijos metodų ir technikų įvaldymo bei taikymo koloristo kasdienėse situacijose.

Šios programos dėka formuojame ne tarpusavyje konkuruojančių, o bendradarbiaujančių, besidalinančių patirtimi ir sprendimais profesionalų bendruomenę.


REGISTRACIJA: www.wellastudio.lt



Nuotraukos seminarų organizatorių

68 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page