top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Dvigubas gimtadienis – dvigubai daugiau džiaugsmo

Vieną gražią rudens popietę Daukšiagirės dvaras tapo KIGSA ir LGSF bendruomenių rezidencija. Į iškilmingą šventę – dvigubą gimtadienį – rinkosi grožio specialistai iš visos Lietuvos. Gimtadienio vieta ir visos su juo susijusios smulkmenos buvo suplanuotos dar vasarą. Abiejų organizacijų vadovė Jolanta Mačiulienė visus sukvietė po ilgos pandeminės pertraukos kartu švęsti įdomios sukakties.



Trylika apdovanojimų metų


Trylika – sėkmingas skaičius KIGSA nacionalinei grožio meistrų komandai „OMC Lithuania“. Trylika veiklos metų, trylika šios komandos atstovavimo metų OMC Europos ir pasaulio čempionatuose. Ir nebuvo nė karto, kad per tuos metus meistrai grįžtų be apdovanojimų! Net sudėtingiausiu pasaulinės pandemijos laikotarpiu grožio profesionalai rado savyje jėgų ir noro dalyvauti čempionatuose nuotoliniu būdu.


Šventėje dalyvavo abiejų bendruomenių nariai, konkursantai, draugai ir rėmėjai. Nuo pat pirmųjų KIGSA veiklos metų mus palaikė, palaiko ir padeda Seimo narė Orinta Leiputė su savo padėjėja Aurelija Lankeliene. Labai dėkojame, kad mūsų politikės rado laiko ir atvyko į šventę pasveikinti mūsų prizininkų, kurie buvo įvertinti Paryžiuje „OMC Hairworld“ kongreso, iškilmių ir čempionato metu. Ypatingos dovanos iš gerbiamos Orintos rankų buvo įteiktos ir asociacijos prezidentei Jolantai Mačiulienei už OMC organizacijos apdovanojimą už viso gyvenimo indėlį dirbant ir atstovaujant nacionalinei grožio sektoriaus bendruomenei pasauliniu lygiu.


Dvaro istorijos


Į šventę rinkosi svečiai, nešini gėlių puokštėmis, dovanomis, pakiliai ir šventiškai nusiteikę. Šventė prasidėjo nuo edukacijos apie dvaro istoriją su ponia Aldona. Įdomūs istoriniai pasakojimai leido teleportuotis į laiką, kai ponios rūkė papirosus ir vilkėjo tuo laikotarpiu neįprastas patrumpintas sukneles. Pasak ponios Aldonos, tai prezidentienės Sofijos Smetonienės nuopelnas. Trumpėjo suknelės, trumpėjo ir pioniučių šukuosenos. Damos, norėdamos palaikyti savo plaukų stilių, vykdavo šukuosenų darytis į Muralio kirpyklą Kaune. Pasirodo, ir tuomet grožio paslaugos turėjo savo kainą: šukuosena kainavo net 60 litų! Taigi išgirdome daug pasakojimų degustuodami krupniką, gerdami arbatėlę ir skanaudami dvaro šakočio. Ponia Aldona negailėjo ir gerų bei naudingų patarimų damutėms net flirto klausimais. Taigi dvaro istorijos ir gimtadienio šventė susiliejo į vieną didelę bendrą visumą.


Didžiausias turtas – draugai


Didžiausia paslaptimi tapo mišraus choro „Saluto“ muzikinis sveikinimas. Apie šią staigmeną nežinojo nė vienas šventės dalyvis. Iškilmingai papuoštoje dvaro didžiojoje salėje suskambo galingi ir labai gražūs balsai. Štai tokiu skambiu ir stipriu užtaisu KIGSA su LGSF pradėjo sveikinimo ir pagerbimo dalį tų žmonių, kurie prisidėjo savo darbu, pagalba, aktyvumu dirbdami be atlygio bendruomenėse, jas garsindami tiek savo šalyje, tiek užsienyje.


Be konkursų dalyvių, iškilmingos ceremonijos metu buvo pagerbti ir rėmėjai, ir draugai:


Karaliaus Mindaugo profesinio rengimo centras

UAB „Krinona“ ir „Cascada Professional“

UAB „Bijola“

UAB „Kuryba“

UAB Ekspozicijų centras

UAB „Selective Baltic“

„Salonshop Baltic AS“

„Medis Pharma Lithuania“

UAB „EU Trading“


Gausios vaišės ir putojančio vyno taurės buvo keliamos už draugystę ir bendrystę. Nuoširdaus juoko ir apsikabinimų netrūko, nes švęsti gyvenimą yra didelė laimė. O koks gi gimtadienis be šventinio torto?


Ilgametis draugas UAB „Bijola“ ir šiais metais nustebino nuostabaus skonio šventiniu tortu. Dėkojame šios įmonės vadovei Jolantai Valaikienei ir konditeriams už tokią saldžią dovaną!


Trylika metų drauge su KIGSA koja kojon žengia ir renginių vedėjas, žmogus orkestras ir kaip visuomet atsakingas Antanas Kanopkinas. Tariame ačiū Antanui už lojalumą ir darbą, bendrystę, draugystę ir istorinius 13 metų!


Labai gera žinoti, kad, paprašius fotografo Gintauto Gelbūdos paslaugų, jos bus atliktos 100 procentų! Dėkojame Gintautui už įsimintiniausius ir gražiausius gyvenimo kadrus.


Šventes švęsti būtina, nes tik švęsdami tampame laimingesni.



Nuotraukos Gintauto Gelbūdos

194 views0 comments
bottom of page