top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„ELEVEN Australia“ – modernus požiūris į profesionalią plaukų priežiūrą


„ELEVEN Australia“ tai australiška, profesionali plaukų priežiūros ir formavimo kosmetika, kuri sparčiai skinasi kelią į kirpimo meistrų ir jų klientų širdis. Daugybę apdovanojimų pelnęs modernus prekinis ženklas turi platų plaukų priežiūros priemonių asortimentą, atspindintį skirtingus klientų poreikius. Šiandien kalbiname „ELEVEN Australia“ prekinio ženklo ambasadorę Lietuvoje, plaukų stilistę Simona Mejias. Karjerą pradėjusi Didžiojoje Britanijoje ir tik prieš porą metų grįžusi į Lietuvą save Simona vadina modernia pasaulio piliete. Naujų žinių ji semiasi įvairiuose tarptautiniuose mokymuose ir stengiasi žengti koja kojon su pasaulinėmis tendencijomis, todėl „ELEVEN Australia“ prekinis ženklas puikiai atitinka jos filosofiją.



Balandžio mėnesį Simona lankėsi Danijoje, kur dalyvavo profesionalams skirtuose mokymuose apie plaukų formavimo subtilybes, pasitelkiant „ELEVEN Australia“ plaukų formavimo priemones.



Papasakokite apie mokymus. Kokį įspūdį jie paliko?


„ELEVEN Australia“ bendruomenė išties labai stipri. Susipažinau su meistrais iš viso pasaulio ir su daugeliu palaikome glaudžius ryšius. Dažnai padiskutuojame profesinėmis temomis, mokomės vieni iš kitų. Į mokymus susirinko meistrai iš 9 skirtingų šalių. Visi jie labai skirtingi, turintys savitą požiūrį, savo stilių. Smagu, kad mokymų metu buvo įsiklausyta į kiekvieno iš jų nuomonę bei pastabas. Sužavėjo modernus lektorių požiūris į plaukų formavimą. Aiškiai juntamas australiškas gyvenimo būdas ir polėkis. Šis prekinis ženklas yra apie laisvę eksperimentuoti, ieškoti ir atrasti naujus produktų derinius. Tai labai atsispindėjo ir mokymuose. Viena iš pagrindinių temų buvo produktų sluoksniavimas - kaip patys lektoriai vadino „kokteiliavimas“. Man nuostabą sukėlė kiek skirtingų produktų galima maišyti ir panaudoti kuriant vieną šukuoseną jos neapkraunant bei ieškant naujų tekstūrų. Kūrėme tris skirtingus modernius įvaizdžius. Lektorius Melvin Royce Lane skatino drąsiai eksperimentuoti, ieškoti sau tinkamų derinių. Jis pabrėžė, kad visos naudojamos priemonės turi aiškias funkcijas ir stengiasi atliepti poreikius, kad nei meistrui nei klientui nebūtų sudėtinga jomis naudotis. Įsiminė viena frazė: „Haircare doesn't need to be complicated it just needs to work“. Ir iš tiesų. Juk to mes ir siekiame.



Ar įgytas žinias jau naudojate praktikoje?


Taip, sėkmingai pati naudoju „kokteiliavimo“ technikas praktikoje. Savo žinias taip pat perteikiau ir kolegoms iš Lietuvos. Neseniai vedžiau „Cascada Professional“ organizuotą šukuosenų užbaigimo seminarą, kur praktiškai pristačiau „ELEVEN Australia“ priemones, skirtas formavimui ir jų išskirtinumus. Vasara – švenčių sezonas. Iškyla poreikis vestuvinėms, šventinėms šukuosenoms. Norisi lengvumo, tačiau tuo pačiu, kad šukuosenos išliktų ilgai. Jau turiu keletą nepakeičiamų priemonių siekiant nepriekaištingo rezultato. Apžvelgėme bangų formavimo subtilybes, šaknų atkėlimą nesulipinant plaukų ir kitas technikas. Sėkmingai pritaikėme „kokteiliavimo“ techniką ir su seminaro dalyviais.


FACEBOOK: @elevenaustralia

INSTAGRAM: @elevenaustralia



Nuotraukos iš asmeninio albumo

30 views0 comments

Comentarios


bottom of page