top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„French Balayage Shadow“ kolekcija


Gegužės pabaigoje Vilniaus viešbutyje „Hilton Garden Inn“ rinkosi kirpimo meistrai, susidomėję „L’Oréal Professionnel“ naujienomis ir ypatingu plaukų dažymu „French Balayage“ – specialia dviejų žingsnių „balayage“ paslauga, suteikiančia tobulai sulietą ir žvilgantį spindesį a la française.





„French Balayage Shadow“ kolekciją su 5 madingais merginų ir vyrų įvaizdžiais pristatė modernaus Talino grožio salono „Big Apple“ komanda, kuriai vadovauja Merike Minlibajeva. Salono komandą sudaro 20 talentingų plaukų stilistų, degančių aistra grožio pasauliui ir visada pasiruošusių nerti į naujas žinias ir tendencijas. Nepakartojamos ir talentingos asmenybės kartu kuria ypatingus darbus.



Seminarą rengusi komanda ir jos vadovė Merike Minlibajeva pasakoja apie įkvėpimus ir seminaro niuansus:


„Komandoje kiekvienas gali išlikti savimi, išreikšti savo kūrybiškumą per aistrą plaukams ir visada sugebėti klientams pasiūlyti naujienas. Tad seminaruose labai svarbu dalintis patirtimi. Nuolat stengiamės užmegzti ryšį su auditorija, kad darbas būtų efektyvus. Būtent „L’Oréal Professionnel“ suteikia galimybę augti kaip stilistams, visi sukurti jų produktai leidžia įgyvendinti madingiausius darbus, kuriuos ir demonstravome seminare. Aš manau, kad mažiau yra daugiau, ir nereikia bijoti pabrėžti natūralaus plauko grožio. Todėl nemažai kalbėjome apie natūralias garbanas, stengėmės parodyti, kaip tinkamais produktais išryškinti plaukų struktūrą. Plaukų dažymuose taip pat vyrauja mažai pastebimi atspalviai, tendencingai pabrėžiamas natūralumas. Kiekviena spalva sukuriama personaliai šešėliais paryškinant tas vietas, kurios labiausiai atskleidžia individualų grožį.“



Nuotraukos: renginio organizatorių


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page