top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Gražiam kūnui svarbus tinkamų procedūrų ir sveiko gyvenimo būdo derinimas


Kosmetologė Inesė Valužytė

Apie pokyčius kosmetologijos rinkoje kalbamės su kosmetologe, grožio ir estetikos centro DI MED (Klaipėda) įkūrėja Inese Valužyte, kuri viena pirmųjų Lietuvoje savo klientams pasiūlė inovatyvią kūno procedūrą su naujuoju SKEYNDOR LED BODY SYSTEM aparatu.


Kaip prasidėjo jūsų bendradarbiavimas su Skeyndor?

Apie Skeyndor profesionalią kosmetiką sužinojau aplankiusi jų stendą grožio parodoje. Taip pat buvau girdėjusi gerų atsiliepimų iš savo kolegių. Pradėjome bendradarbiavimą, nes ši kosmetikos kompanija atitiko visus mano lūkesčius: pradedant nuo įvaizdžio iki aptarnavimo kokybės.


Kodėl nusprendėte įsigyti Skeyndor kūno aparatą? Kuo jis pagerina, keičia jūsų darbą?

Mūsų grožio ir estetikos centre DI MED labai daug dėmesio teikiame kūno procedūroms, visuomet domimės naujovėmis. Stebime rinką ir užtikriname, kad mūsų klientai turėtų galimybę išbandyti inovatyviausią aparatinę kosmetologiją. Tad noras dar labiau tobulėti bei plėsti teikiamų paslaugų pasiūlą ir lėmė pažintį su Skeyndor kūno aparatu. Procedūrą su šiuo aparatu pirmą kartą išbandžiau per jo pristatymą Lietuvos specialistams – seminare buvau parodomasis modelis ir mane iškart sužavėjo procedūros poveikis.


Kokių rezultatų galima pasiekti su šiuo aparatu?

Naujuoju LED BODY SYSTEM aparatu atliekama remodeliuojanti kūno procedūra, kurios metu deriname net tris funkcijas: LED raudonosios šviesos fototerapija skatina fibroblastų dalijimąsi, stimuliuoja kolageno sintezę. Infraraudonųjų spindulių artumo jutikliai didina paodinių riebalų tempertūrą, naikina celiulitą ir riebalinį sluoksnį. Vidutinio dažnio eksitomotorinės srovės tiesiogiai veikia raumenis ir skatina raumenų susitraukimus. Visus parametrus reguliuojame individualiai pagal kiekvieno kliento pojūčius. Džiugu, kad patys klientai pastebi procedūros rezultatus: riebalinio kiekio sumažėjimą, odos stangrumo ir elastingumo padidejimą. Žmonėms patinka, kad procedūra nesukelia jokio diskomforto, o po jos jaučiamas malonus fizinis nuovargis.


Klientės į kosmetologus jau kreipiasi ne tik dėl veido odos problemų, bet ir kūno? Ar tokie aparatai kaip Skeyndor LED BODY SYSTEM rodo, kad ateityje kosmetologai vis dažniau dirbs su visu žmogaus kūnu?

Pastebime, kad šiuolaikinei moteriai labai svarbus jos kūnas, gera savijauta ir energija. O geriausias bei saugiausias būdas tai pasiekti – tinkamų procedūrų ir sveiko gyvenimo būdo derinimas. Džiaugiamės, kad klientai suvokia kompleksinio darbo: mitybos, aktyvaus gyvenimo būdo bei atliekamų procedūrų naudą.



Ar visos naujos, inovatyvios procedūros sulaukia klientų susidomėjimo?

Su naujais aparatais ir procedūromis klientės yra atsargios. Joms svarbios rekomendacijos iš draugų ar pabandžiusiųjų. Todėl prieš pradedant procedūrų kursą mes visuomet siūlome atlikti bandomąją procedūrą. Taip galima išsiaiškinti ar būtent ši procedūra yra tinkamiausia.

Visas mūsų salone siūlomas procedūras klientams parenkame individualiai, atsižvelgiant į jo sveikatos būklę, gyvenimo būdą, požiūrį ir poreikius. Pirmiausia klientą/ę nuodugniai apklausiame, atliekame kūno analizę bei diagnostiką. Tiesa, pasitaiko atvejų, kuomet atsisakome atlikti kai kurias procedūras, jei žmogus turi sveikatos sutrikimų.


Kaip kosmetologija apskritai pasikeitė nuo jūsų karjeros pradžios? Kokius didžiausius pokyčius įžvelgiate?

Kosmetologija labai pažengė į priekį. Rinka pasipildė profesionaliais kosmetologiniais aparatais. Pasikeitė ir patys klientai. Šiandien jie žino daug daugiau informacijos apie kūno bei veido priežiūrą. Klientai daugiau dėmesio skiria grožio puoselėjimui. Džiaugiamės, kad teikdami profesionalias ir įvairias paslaugas savo darbu jiems galime padėti tai daryti.


Asmeninio archyvo nuotr.

521 views0 comments
bottom of page