top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Grožio paslaugų naujienos Kaune

Šių metų vasario pabaigoje Kaune duris atvėrė grožio salonas ADOM. Metus trukusius įrengimo darbus vainikavo iškilminga šventė. 15 metų dirbanti kirpėja stilistė Vaida Adomkevičė, kaip ir dauguma, vis pasvajodavo apie savo saloną, bet tikrai žinojo, kad jis turi būti išskirtinis.

„Nenorėjau elementaraus varianto. Kol buvo įvairių baimių, delsiau. Tik kai jau tvirtai žinojau ir mačiau salono viziją kaip plaukų SPA, pradėjau planuoti darbus“, – pasakoja salono savininkė.


Prieš dešimtmetį atrasta kosmetika „Davines“, tauso­janti gamtą ir siūlanti kiekvienam klientui išskirtinę plaukų priežiūrą, labai tiko sukurtai koncepcijai, o naujai atrastos japoniškos kosmetikos technologijos papildė paslaugų apim­tis. Salone kirpėjoms įrengtos trys vietos, taip pat manikiūro ir kosmetologijos kabinetai, todėl klientės galės gauti visas paslaugas vienoje vietoje.


Salono ADOM atidarymo proga V. Adomkevičę sveikino kolegos, draugai ir artimiausi klientai. Linkime daug jėgų ir sėkmės tiesiant naują kelią į grožio paslaugų olimpą!


Nuotraukos iš asmeninio archyvo.


259 views0 comments
bottom of page