top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

GUINOT tarptautinis seminaras

Sausio 31 dieną „Kempinski“ viešbutyje Vilniuje



Guinot trenerė iš Prancūzijos Janik Le Carer pristatė naujus Guinot produktus bei atnaujino žinias apie Hydraderm Cellular Energy aparatu atliekamų procedūrų privalumus. Tai revoliucinis aparatas, kuriuo atliekamos 3 inovatyvios procedūros ir pasiekiami įspūdingi rezultatai jauninant moterų veido odą.



• Nuo gimimo odos ląstelių aktyvumas laikui bėgant mažėja. Mūsų ląstelės praranda energiją ir dauginasi lėčiau. Elastinių skaidulų sintezė lėtėja ir pasirodo pirmieji senėjimo požymiai. Kaip galime padidinti odos ląstelių energiją? Hydradermie Youth jauninamosios procedūros metu dinaminė jonizacija bei šildomasis poveikis atkuria odos ląstelių aktyvumą.


• Su amžiumi mūsų raumenys mažiau naudojami, todėl oda praranda tonusą, veido kontūras glemba. Siekiant išlaikyti jaunatvišką kūną, rekomenduojama fizinė veikla. Siekiant išlaikyti jaunatvišką veidą, reikia stimuliuoti veido raumenis, atgaivinti jų veiklą ir taip „pakelti“ veido bruožus. Kaip galime stimuliuoti veido raumenų tonusą? Hydradermie Lift stangrinamosios procedūros metu atliekamas priešraukšlinis odos drenažas mažina skysčių perteklių limfos sistemoje ir išryškina meido bruožus, o raumenų stimuliavimas elektrodais akimirksniu suformuoja ryškesnį veido kontūrą.


• Eye Lift procedūra sumažina senėjimo ir nuovargio požymius akių kontūro srityje raumenų stimuliavimo būdu. Akys pasikeičia – tampa atviresnės, jaunatviškesnės ir atgaivintos.



Nuotraukos renginio organizatorių

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page