top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„HJ’s British Hairdressing Awards 2020“ apdovanojimai

Updated: Dec 23, 2020

Didžiosios Britanijos metų kirpėjo titulą apdovanojimuose „HJ’s British Hairdressing Awards 2020“ trečią kartą laimėjo Londono stilistė.


Sally Brooks iš Londono pelnė aukščiausią įvertinimą tarp konkurse dalyvavusių Didžiosios Britanijos kirpyklų ir buvo paskelbta geriausia 2020 m. kirpėja per apdovanojimų „HJ’s British Hairdressing Awards“ renginį, kurį rėmė „Schwarzkopf Professional“.


„Brooks & Brooks“ Holborne bendrasavininkė dar kartą užsitikrino šį titulą, prieš tai laimėjusi apdovanojimą 2017 ir 2018 metais. Talentinga kirpėja kovojo su stipriais konkurentais ir išsiskyrė iš devynių žinomiausių šalies stilistų, užimančių aukščiausias vietas rungiantis dėl labiausiai siekiamos kategorijos apdovanojimų.


Sally iškovojo geriausios kirpėjos Didžiojoje Britanijoje statusą, pademonstravusi fenomenaliai originalų kirpėjo darbą, kuris atskleidė ne tik techninius įgūdžius, bet ir įžvalgią, kūrybingą viziją.


Prieš vainikuojant Didžiosios Britanijos 2020 m. kirpėjo titulu, Sally darbą vertino nepriklausoma ir anoniminė legendinių kirpėjų ir šlovės muziejaus narių (tris kartus laimėjusiųjų tą pačią Didžiosios Britanijos kirpėjų apdovanojimų kategoriją) grupė.


Apdovanojimuose „HJ’s British Hairdressing Awards 2020“ įvertinami žmonės, kuriantys geriausius kirpėjų darbus visoje Anglijoje, Šiaurės Airijoje, Škotijoje ir Velse. Pirmą kartą per 36 metų istoriją plaukų pasaulio „Oskarai“ negalėjo būti surengti gyvai viešbutyje „Grosvenor House, A JW Marriott“, todėl renginys įvyko lapkričio 30 d., pirmadienį, virtualiai, taip suteikiant galimybę švęsti sėkmę ir pasidžiaugti šios srities talentais bei pasidalinti renginio prestižu bei įspūdžiais su dar platesne auditorija.


Kiekvienas finalininkas gavo bilietus į asmeninį virtualų kambarį, kuriame galėjo žiūrėti ir švęsti kartu su savo komanda, draugais bei šeima. Šios srities atstovai ir klientai taip pat galėjo išreikšti palaikymą, prisijungdami prie tiesioginės renginio transliacijos, kurią vedė televizijos įžymybė Rylanas Clarkas-Nealas, pristatytas „Facebook“ puslapyje „Hairdressers Journal International“.


Kitą dieną laimėtojams buvo perduoti puikūs prizai ir suteikta proga pratęsti šventę bei įamžinti svarbias šventines akimirkas. Sally apdovanojimas buvo vienas iš 18 apdovanojimų vakaro laimėjimų kartu su dešimtimi regioninių ir aštuonių specialistų apdovanojimų.


Komentuodama šį laimėjimą, „HJ’s British Hairdressing Awards 2020“ vykdomoji direktorė Jayne Lewis-Orr sakė: „Dideli sveikinimai Sally – ji tai padarė dar kartą! Šis laimėjimas yra fenomenalus pasiekimas, ypač po sunkumų, su kuriais susidūrė grožio pramonė šiais metais. Išsiskyrusi tarp kirpėjų industrijos legendų, Sally savo darbu parodė neprilygstamą viziją, įgūdžius bei kūrybiškumą ir vėl pelnė pripažinimą kaip geriausia šiame versle ir kaip puiki mūsų pramonės ambasadorė.“


Pati Sally labai džiaugėsi pergale: „Aš labai sukrėsta! Kaip industrija mes ką tik įrodėme, kokie esame atsparūs, ir kiekvienas iššūkis, su kuriuo susidūrėme, buvo įveiktas. Manau, kad šis apdovanojimas turi turėti ne tik mano vardą – jame turėtų būti paminėta visa „United Hairdressers komanda – tikrai tikiu, kad 2020-ieji yra kirpėjų vienybės metai. Per visą šį laiką visi buvome nuostabūs.“


Aura Collection

Plaukai: Sally Brooks, Brooks & Brooks, London

Makiažas: Violet Zeng

Stilius: Ann Shore

Nuotraukos: Jenny Hands



37 views0 comments
bottom of page