top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Į laikinąją sostinę rinkosi tatuiruočių entuziastai



2019 m. Rugsėjo 6–8 dienomis, Kaune, „Lengvosios atletikos manieže“ vyko didžiausias tokio pobūdžio renginys mūsų regione BALTIC TATTOO CONVENTION. Šių metų konvencijos tema – pagonybė ir senovės Lietuvos teritorijose gyvenusių genčių kultūrinis paveldas, todėl čia dalyviai galėjo ne tik pasigrožėti meistrų darbais ( o galbūt net patys pasidaryti tatuiruotę pas patikusį meistrą) – renginio metu buvo siūloma apsilankyti amatų dirbtuvėse, pamatyti etnokultūrinę programą, išgirsti įvairių muzikinių projektų, kuriuose susijungia senovės ir modernios muzikos garsai.


„Mūsų studija nusprendė dalyvauti BALTIC TATTOO CONVENTION, nes tai yra didžiausias renginys Baltijos šalyse, todėl jei esi tatuiruočių meistras, ar entuziastas, negali jo praleisti. Tai yra puiki proga susitikti su kitais meistrais, praplėsti akiratį ir parodyti save pačius“ – pasakoja tatuiruočių salono„RedHill Studio“ komandos narys Tomas Garsva. Šios studijos iš Kauno meistrai ne tik puikiai save reprezentavo susirinkusiems dalyviams, bet ir užėmė prizinę vietą renginyje vykusiame konkurse: „Apdovanoimą gavo mūsų meistras Rokas „Plius 3“. Jis laimėjo trečiąją vietą kategorijoje „Weird Stuff“. Šioje kategorijoje rungiasi tatuiruotės, kurios yra išskrtinai keistos, įdomios ir netradicinės. Žinoma visada norisi ir be galo smagu laimėti, tačiau tai nebuvo mūsų pagrindinis tikslas. Labiausia mes norėjome tiesiog sudalyvauti, tai buvo mūsų pirmas kartas tokio pabūdžio renginyje visiems kartu kaip studijai.“ – teigia T. Garsva.


„Iš esmės šis renginys skirtas tiek profesionalams, tiek ir besižavintiems tatuiručių kultūra. Labai smagu matyti tiek daug bendraminčių vienoje vietoje, galima sužinoti nemažai naujų dalykų ir puikiai praleisti laiką.“ – priduria jis.




Asmeninio archyvo nuotr.

21 views0 comments
bottom of page