top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Interviu su JOICO technologe Ieva Indriulioniene

Updated: Nov 17, 2023

Pristatome JOICO technologę Ievą Indriulionienę, dirbančią grožio studijoje „2Vixen“, Vilniuje. Būtent Ieva gali išsamiai papasakoti apie ypatingą plaukų atkūrimo procedūrą, kurios naudą pastebėję tikrai galėsite klientams pasiūlyti naują paslaugą.


Ieva Indriulionienė:


„Kaip kirpėja ir koloristė dirbu jau daugiau nei 8 metus. Man visada patiko sudėtingesni dažymai, ekstremalūs klienčių pokyčiai bei norai. Taigi klienčių ir kolegų palaikymas, tikėjimas vis skatina augti ir tobulėti kaip koloristei.


Technologės keliu pradėjau žengti daugiau nei prieš metus. Labai džiaugiuosi prisijungusi prie ypač stiprios ir kūrybingos JOICO šeimos, kuri skatina augti ir tobulėti. Linkiu mums daug kūrybingų metų kartu!“



Jūsų pristatoma procedūra skirta labai pažeistiems plaukams. O gal ją galima klientams siūlyti ir profilaktiškai?


JOICO K-PAK plaukų atkūrimo sistema sukurta išvalyti susikaupusioms apnašoms, plaukams pamaitinti, atkurti sveiką plauko struktūrą, suteikti apimties ir natūralų blizgesį tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Klientams rekomenduoju procedūrą atlikti ir profilaktiškai, besikeičiant sezonams, vykstant atostogų ar grįžus po jų. Tačiau JOICO sistema neatsiejama nuo grįžus po jų. Tačiau JOICO sistema neatsiejama nuo maksimaliai sumažinti jų pažeidimą.


Produktai darbui salone yra didelėse ar įprastose pakuotėse?


Darbui salone meistro patogumui talpos yra didelės. Investicija prieinama bet kokio lygio meistrui. Tai pats kompaktiškiausias ir geriausias pasirinkimas meistrui, norinčiam suteikti savo klientui maksimaliai gerą rezultatą.


Tris šios sistemos produktus klientas gali įsigyti ir mažesnėmis talpomis, kad būtų patogiau naudoti namuose. Klientes visada mokau – visi namuose turime vaistinėlę sveikatai, tokios pat reikia ir plaukams!


Kiek laiko trunka procedūra?


Procedūra trunka nuo 30 minučių iki 1,5 valandos. Tai priklauso nuo plaukų storio, ilgio, būklės ar net nuo meistro individualių savybių. Jei plaukai labai stipriai pažeisti, galima procedūros metu 2 ir 3 žingsnius kartoti iki trijų kartų.


Kokie komponentai, esantys sudėtyje, daro didžiausią poveikį?


Visų K-PAK plaukų atkūrimo sistemos produktų sudėtyje yra išskirtinių ir JOICO patentuotų medžiagų: „Quadramine“ ir „Bio-Advanced Peptide“ kompleksas. Tai žmogaus plauko DNR tobulai atitinkantys keratino baltymai, prisotinti 19-os aminorūgščių, kurių reikia plauko sveikai struktūrai palaikyti. Išskirtinė technologija padeda šioms medžiagoms nukeliauti į pažeistas plauko vietas ir jas atkurti, tuo pačiu neprikimbant ten, kur jų nereikia, ir neapsunkinant plauko.


Kuo išskirtinė ši procedūra?


Ši procedūra yra patentuota ir tinka visų tipų plaukams bei jų poreikiams: sausiems, pažeistiems, dažytiems, garbanotiems, silpniems, retiems ar tiesiog plaukams, praradusiems elastingumą, blizgesį ir apimtį. Meistras gali ne tik atlikti plaukų SPA procedūrą, bet ir naudoti ją dažymų metu, pavyzdžiui, kai keičiama spalva iš tamsios į šviesią, atliekami tonavimai.


Kaip dažnai ją reikia kartoti?


JOICO K-PAK plaukų atkūrimo sistema yra puikus būdas suteikti savo klientams išskirtinę plaukų atkūrimo ir prisotinimo reikalingomis medžiagomis procedūrą. Ją galima naudoti: cheminių procedūrų metu, kad sumažintume plauko pažeidimus; kaip atskirą procedūrą plaukų priežiūrai ir atkūrimui; prieš plaukų sušukavimus, kad plaukas taptų paslankesnis ir lengviau formuojamas. Profilaktiškai – 1 kartą per mėnesį. Gydant – 1 kartą per savaitę. Procedūra puikiai tinka ir vyrams.

Nuotrauka iš asmeninio archyvo.

231 views0 comments

© 2019 Hair & Beauty profesionalams       Vilnius, Lithuania        +370 620 55 337        press@hairprof.lt

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page