top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Interviu su plaukų procedūrų meistre Meda Poškiene


Būti geriausia savo versija linkiu kiekvienai asmenybei. Džiaugiuosi, jog kasdien galiu prie to prisidėti. Šiais metais vadovaujuosi nauju šūkiu – ,,Kai vizija virsta materija“ – mintis, apimanti daugiau. Oribe idėjos puoselėjimą ir ambasadorystę. SPV Sveikų Plaukų Vizija salono 2 atidarymą. Idėjas. Naujus iššūkius.“

 

Kas Jums, kaip plaukų procedūrų meistrei, svarbu prižiūrint klientų plaukus?

 

Sveikų plaukų trokštame kiekviena: ilgi ar trumpi, šviesūs ar tamsūs – visai nesvarbu, pagrindinis tikslas – išlaikyti juos geriausios būklės. Keičiantis metų sezonams, o ypatingai besibaigiant žiemai, labai svarbu atgaivinti plaukus ir užkirsti kelią lūžinėjimui, nes skirtingai nei jūsų oda, kuri gali atsinaujinti pati, plaukų lūžinėjimas yra negrįžtamas procesas. Todėl svarbu plaukus puoselėti įvairiomis, individualiam klientui pritaikytomis, procedūromis salone bei tinkamai prižiūrėti plaukus namuose. Svarbu kompleksinė priežiūra. Man kaip meistrei, siekiančiai sveikų plaukų vizijos, labai svarbu bendradarbiavimas su savo klientu.

 

Kodėl svarbu užkirsti kelią plaukų lūžinėjimui?

 

Plaukai gali silpnėti kiekvieną kartą, kai jie yra šukuojami, formuojami, veikiami karštų prietaisų, chemiškai apdorojami, ir net kai jie trinasi į audinius, pavyzdžiui, pagalvės užvalkalą. Jau minėti oro salygų pasikeitimai, o taip pat labai įtakoja įvairios plaukų dažymo technikos ir kardinalūs pokyčiai. Silpni, trapūs ir linkę lūžinėti plaukai yra dažnos problemos, o joms spręsti skirtų šampūnų ir kondicionierių paieškos internete išaugo daugiau nei 60 %, palyginti su praėjusiu penkerių metų laikotarpiu (2018–2023 m.). Todėl norint, kad plaukai būtų stiprūs ir elastingi, reikalinga prevencinė priežiūra. Čia galiu atskleisti savo meilę Oribe prekės ženklui ir išskirti vieną iš mano mylimiausių linijų, kuri stiprina plaukus iš vidaus, veikdama kiekvieną plauko sluoksnį. Tai „Hair Alchemy“ kolekcija.

 

Kuo Jus sužavėjo Oribe brendas ir kodėl ši linija sulaukė tokio didelio išskirtinumo?

 

Apie meilę Oribe prekiniam ženklui galėčiau kalbėti valandų valandas, pasakoti nuo jo atsiradimo istorijos iki istorijų, kaip dabar apie šį brendą pasakoju kitiems profesionalams. Kai giliniesi giliau, negali nesižavėti produktų sudėtimi, išmaniomis technologijomis , o kur dar pakuotė, itin estetiška ir alsuojanti prabanga. „Hair Alchemy“ kolekcija buvo viena iš sėkmingiausių Oribe naujovių, ir aš kaip meistrė, ją tiesiog dievinu, nes ji man padeda atlikti savo darbą dar kokybiškiau. Salone meistras sukuria pamatą sveikam plaukui ir tai sudaro 30% sėkmės plauko atstatymo plane, bet likusi atsakomybė tenka pačiam klientui ir priežiūrai namuose.

 

Kokią kasdienę plaukų priežiūros rutiną rekomenduojate savo klientams?

 

Pasikartosiu, sveikų plaukų vizijos link yra svarbi visuma. Pradedant mityba, sveikata, gyvenimo būdu – baigiant priežiūra namuose. O namų krepšeliui vis dažniau rekomenduoju rinktis „Hair Alchemy“ kolekcijos terapiją. Taip, būtent terapiją, kuri skamba lyg jėgų atgavimas, būtent to ir reikia plaukams po įvairių dirgiklių. Siekiant geriausių rezultatų, rekomenduoju naudoti visus keturis produktus kartu: Stiprinamąjį šampūną bei kondicionierių, stiprinančią kaukę – kartą per savaitę ir itin galingą nenuplaunamą stiprinantį serumą kas kart po plaukų plovimo arba kasdien prieš miegą ant drėgnų ar sausų plaukų, kaip naktinę kaukę. Mano mėgstamiausias derinys yra Hair Alchemy serumo bei Gold Lust maitinančio aliejuko mišinys – itin veiksmingas duetas.

 

Kokios naujovės laukia 2024 metais?

 

Oribe prekių ženklas mane vis dar sugeba maloniai nustebinti. Vėlyvą pavasarį laukiame „Hair Alchemy“ kolekcijos pagausėjimo ir aš kaip Oribe ženklo ambasadorė Lietuvoje, jo labai laukiu, nes turiu privilegiją produktus testuoti pirmoji. Brendo distributoriai „Salonshop“ planuoja įdomių renginių salonų meistrams bei vartotojui. Na, o manęs laukia tarptautiniai Oribe ambasadorių mokymai bei naujas kūdikis – naujo „SPV Sveikų Plaukų Vizija“ salono atidarymas.


Nuotrauka iš asmeninio albumo.

42 views0 comments
bottom of page