top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Įvaizdžiai gatvės mados stiliumi

Updated: Oct 21, 2023


Spalio 4 dieną grožio studijoje Wella Studio Vilnius vykusio seminaro metu savo vizijas, tendencijas ir inspiracijas pristatė „Bold salon meistrai Emilija Šimukauskaitė ir Robert Rogalskij. Seminarui buvo paruošta ne tik įvairiausių įvaizdžių modelių, bet ir dekoracijos bei aplinka, paskatinusi visus dalyvius pasinerti į miesto gatvės mados stilių.



Robertai, esate salono įkūrėjas, turite nemažai darbų. Tad kaip gimė seminaro idėja?


Idėja gimė labai paprastai. Emilijai atėjus pas mus dirbti į „Bold salon“, supratome, kad mums kartu dirbti labai paprasta ir įdomu, kad turime panašų skonį ir net klientą. Tada ilgą laiką mąstėme, ką galėtume kartu nuveikti be darbo salone. Taip ir gimė „Gatvės mados seminaras“.


Emilija, o kaip jūs jautėte partnerystę ruošdamasi renginiui?


Manau, kad partneris yra svarbiausias, rengiant seminarą drauge. Taip visą procesą gali paversti smagia ir gera patirtimi arba viena didele kančia.


Kaip įsivaizdavote renginio aplinką?


Robertas: Žinoma, norėjome, kad aplinka atspindėtų renginio temą, bet kartu buvo labai svarbu, kad būtų patogu atlikti savo darbą. Tam mums puikiai tiko „Wella“ studija.

Kas vis dėlto yra gatvės mada?


Emilija: Gatvės mada yra laisvė, ji visada gyva ir visada kintanti, todėl ją apibrėžti labai sunku. Pagrindinė seminaro mintis ir buvo parodyti, kad kartais reikia palikti laisvės interpretacijai ir saviraiškai.


Kas turėjo susidomėti seminaru?


Robertas: Manau, seminaru susidomėti turėjo visi, kas nori plačiau pažvelgti į mūsų specialybę, įkvėpti šviežio oro, o gal tiesiog gerai praleisti laiką su kolegomis.


Dalinotės kiekviena darbo smulkmena. Kas buvo įdomiausia žiūrovams?


Emilija: Labai sunku išskirti, nes susidomėjimą jaučiau viso seminaro metu. Manau, žmonėms visada įdomu, kai pasakoji tikrus, patirtus dalykus. Tada jie viską lygina ar vertina per savo prizmę.



20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page