top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„Juara“ – meilė grožiui

Su įmonės „Juara“ vadove Jūrate Butiškiene susipažinau seniai, ji tik buvo bepradedanti veiklą grožio srityje. Susitikome – pristatė man lankstinuką apie Jericho rožę (Rose of Jericho). Tai atrodė kažkas neįtikėtina! O šių metų spalio mėnesį „Juara“ su didžiuliu asortimentu švenčia šešioliktąjį gimtadienį.


Kaip prasidėjo jūsų veikla?

Kosmetika yra mano hobis ir aistra. Prieš du dešimtmečius nebuvo tokios pasiūlos, tad domėjausi viskuo, kas buvo nauja. Didelę patirtį įgijau dirbdama vienoje pirmųjų privačių įmonių su dideliu importinės kosmetikos asortimentu „Vokiečių vaistinė“, vėliau – „Sarmoje“ ir kitose. Teko pradėti turint nedideles santaupas ir dirbant vienai, po truputį kolektyvas augo iki penkiolikos žmonių. Pasirinkome tuo metu nelabai populiarią darbo kryptį – propaguoti natūralią ekologišką kosmetiką, įskiepyti meilę natūralumui.



Nuotraukoje: „Juara“ vadovė (kairėje) Jūratė Butiškienė su kolege.

Kokius pokyčius diktuoja rinka?

Greitis, efektyvumas, natūralumas. Moterys rūpinasi savo ir šeimos grožiu, sveikata, jos nori natūralaus produkto. Ekologija jau nėra diktuojama vien mados, žmonės tai renkasi sąmoningai. Nori kelių, bet labai kokybiškų produktų, atliekančių kelias funkcijas vienu metu. Gyvenimo tempas, didėjantis sąmoningumas, išprusimas, informacijos prieinamumas bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje praplečia žmonių akiratį ir diktuoja jų aukštesnius reikalavimus. Sąmoningi pirkėjai greitai atskiria tikrus produktus nuo reklaminių, renkasi pirmuosius.

Jums, kaip vadovei, kuris momentas veikloje buvo sunkiausias?

Pradėti verslą neturint pakankamai lėšų ir gaunant banko finansavimą tik pateikus savo CV. Iššūkiai rinkoje, kai esi atsakingas už viso kolektyvo gerovę.


Ateities planų turite?

Be abejo, tik atskleidus jie neišsipildo, ar ne? (Šypsosi.)



Esame ekologiškos ir natūralios kosmetikos ekspertai. Pirkėjams „Juara“ siekia būti profesionalia patarėja pasirenkant kuo sveikesnius produktus. Propaguodama natūralius, ekologiškus produktus ir šviesdama pirkėjus, „Juara“ siekia plėsti ekologiškų ir natūralių produktų vartotojų būrį.


Nuotraukos iš asmeninio albumo


88 views0 comments
bottom of page