top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„KEUNE HAIRCOSMETICS“ – 100 metų!

Updated: Jul 29, 2022


2022-ieji „Keune Haircosmetics“ ypatingi – šiemet kompanija švenčia 100 metų jubiliejų.



Birželį „Keune Haircosmetics“ surengė įspūdingą šimtmečio renginį Amsterdame, į kurį susirinko daugiau nei 3 000 plaukų stilistų iš viso pasaulio, taip pat ir iš Lietuvos! Plaukų meistrai susirinko švęsti, semtis įkvėpimo, stebėti pasaulinio lygio šou ir pabūti kartu su kitais „Keune“ šeimos nariais. Delegacija iš Lietuvos, kartu su kūrybos konkurso „1922–2022 epochos atspindžiai“ nugalėtojais vyko švęsti, stebėti ir mėgautis kiekviena įspūdingo renginio akimirka. Šimtmečio renginyje pasaulinė „Keune“ kūrybos vadovė Ilham Mestour savo kurtais įvaizdžiais paskatino prisiminti dešimtmečių tendencijas, „Keune“ išrastas plaukų priemones, kurios ir formavo šią industriją.



„Keune“ šimtmetis pažymėtas dar vienu labai svarbiu įvykiu – Nyderlandų karalius kompanijai „Keune Haircosmetics“ suteikė karališkąjį titulą. Pripažinta, kad „Keune“ kompanija pirmauja savo kompetencijos srityje, turi nepriekaištingą reputaciją, yra nacionalinės svarbos ir savo veiklą sėkmingai tęsia jau daugiau nei 100 metų!


„Negalime būti labiau sužavėti – pagaliau galėjome būti visi kartu ir švęsti Amsterdame, kur ir pradėjome savo kelionę dar 1922 metais“, – sako kompanijos įkūrėjo sūnus G. Keune.



Nuotraukos: „Keune Haircosmetics“


19 views0 comments
bottom of page