top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

KIGSA 15-asis jubiliejinis čempionatas KAUNAS BEAUTY 2024

 

Bene svarbiausias grožio bendruomenės metų renginys, atvirasis Lietuvos čempionatas „Kaunas Beauty 2024“, įvyko! Vasario 24 d. praūžusi grožio šventė buvo kupina puikių dalyvių ir emocijų, o mes su didžiuliu džiaugsmu prisimename jos akimirkas.




Kaip ir kasmet čempionatas vyko vieną dieną gyvai pagal iš anksto sudarytus tvarkaraščius, pogrupius ir kategorijas. O tai reiškia, kad visa organizacinė komanda turėjo dirbti operatyviai, produktyviai, susitelkusi ir, žinoma, profesionaliai. Didžiuojamės jos darbu, atsidavimu ir puikiais rezultatais!


Didžiulės „Žalgirio“ arenos erdvės šįkart priėmė daugiau kaip kelis šimtus dalyvių, kurie grūmėsi įvairiose rungtyse ir varžėsi dėl skirtingų nominacijų. Šiais metais sulaukėme svečių iš Estijos ir Latvijos, Lietuvos profesinių rengimo centrų studentų, profesionalių meistrų. Visi jie rinkosi su viltimi laimėti, tobulėti, treniruotis ir tiesiog mėgautis savo veikla. Juk visada svarbu dalyvauti ir gailėtis ne to, ką padarei, o to, kad nepriėmei iššūkio.




Kaip visada, džiaugiamės gausiu draugų, rėmėjų ir partnerių būriu. Dėkojame visiems dalyviams, meistrams, šalies profesinių rengimo centrų vadovams, skyrių vedėjams, mokytojams ir treneriams, dalyvių šeimoms ir palaikymo komandoms. Tariame nuoširdų ačiū UAB Ekspozicijų centras už nuolatinį rūpinimąsi bei pagalbą organizuojant KIGSA renginius. Iki kitų susitikimų!





2024 m. vasario 25 d. KIGSA organizuoti kūrybiniai  konkursai „FREE STYLE barzdos ir ūsų dizainas“, „Barber Battle“ ir „Viso moteriško įvaizdžio kūrimas“ sulaukė didelio ir gausaus ne tik dalyvių, bet ir žiūrovų dėmesio. Pilna konkursinė aikštelė aiškiai parodo, kokie įdomūs ir būtini yra tokio pobūdžio renginiai šalies grožio industrijos meistrams. KIGSA per savo jubiliejinius metus žengia tvirtai ir užtikrintai, organizuodama aukšto lygio čempionatus ir konkursus.




Gintauto Gelbūdos nuotraukos.

73 views0 comments
bottom of page