top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

KIGSA apdovanojimai

Updated: Feb 19

Į KIGSA „Grand Prix“ taurės 2024 m. iškilmingą jubiliejinį 10-ąjį fotokonkurso finalistų vakarą rinkosi per 100 įvairių profesijų grožio specialistų iš visos Lietuvos.



Iškilmės prasidėjo nuo mokymų ciklo, kuriame savo pranešimus skaitė net penkios talentingos ir labai profesionalios lektorės. Inga Bagdonaitė-Balevičienė gausiai susirinkusiai auditorijai pasakojo apie 2024-ųjų „Pantone“ išrinktą spalvą, OMC pasaulio čempionė, aukso medalio laimėtoja Evelina Tamulaitytė pademonstravo madingą makiažą ir pristatė 2024 m. makiažo tendencijas. Apie tvarią madą pasakojo mados dizainerė Olesia Les, o apie tvarią kosmetiką daug žinių suteikė biochemikė Justina Gružauskaitė. Kas esame mes, koks mūsų vaidmuo ir kaip galime keistis? Į šiuos klausimus atsakė mados analitikė Jūratė Ablačinskaitė. Pirmosios dieninės dalies pabaigoje visi susirinkusieji buvo pakviesti pasivaišinti. Vakarinę iškilmingą apdovanojimų dalį pradėjo Erikos Vitulskienės mados namų kolekcijos pristatymas.

 

Fotokonkurso vertinimo komisija, kaip ir visus dešimt metų, buvo tarptautinė. Ją sudarė savo šalyse ir tarptautiniu mastu pripažinti meistrai, kurių kompetenciją konkurso organizatoriai ypač vertina.


Paskelbti rezultatai net šešiose kategorijose ir „Grand Prix“ laimėtojams įteiktos gausios rėmėjų dovanos, diplomai, aukso taurės, vaišės ir piniginės premijos. Visa tai sukėlė džiugesio, pasitenkinimo ir aplodismentų jūrą.




Dėkojame dalyviams, tarptautinei komisijai ir rėmėjams. Tikimės, kad KIGSA organizuojami aukšto profesinio lygio konkursai – tai puikus kelias mūsų šalies grožio specialistams į dar didesnį pripažinimą bei populiarumą.



Gintauto Gelbūdos nuotraukos.

25 views0 comments
bottom of page