top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

KIGSA renginiai parodoje „Beauty Expo 2023“

Updated: Apr 1, 2023



Kaip ir kiekvieną ankstyvą pavasarį, vasario 24–26 d. parodos „Beauty Expo 2023“ metu Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija (KIGSA) organizavo jau 14-ą atvirąjį Lietuvos grožio specialistų čempionatą „Kaunas Beauty 2023“. Šiais metais čempionatas sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus. Beveik 300 meistrų iš Lietuvos ir kitų šalių – Ukrainos, Estijos, Islandijos, Anglijos – atvyko dalyvauti ir laimėti.


Nuo ankstyvo ryto arena ūžė lyg bičių avilys. Visi sektoriai buvo kupini dalyvių – nuo modernių kirpimų iki klasikos, antakių dizaino, blakstienų priauginimo, laminavimo, manikiūro ir pedikiūro, vizažo ir kirpėjų. Čempionato aikštelėje rungtis keitė rungtį.

Buvo smagu sulaukti apdovanojimų šventės, kurioje šįkart turėjome labai daug rėmėjų ir draugų dovanų, medalių, diplomų, „Grand Prix“ taurių. Apdovanojome teisėjus, trenerius, svečius, teisėjavusius ir padėjusius pasiruošti savo šalių komandoms. Pagerbėme šalies profesinio mokymo centrus ir visus padėjusius organizuoti šiuos didžiuosius renginius. Akyse spindėjo džiaugsmo ašaros, išgirdus savo pavardę. Na, o tie, kurie nelaimėjo šiais metais, žadėjo grįžti kitais – į jau jubiliejinio 15-ojo čempionato aikštelę.


Sekmadienį, vasario 26-osios rytą, arenoje vėl rinkosi naujo grožio kūrimo konkurso šeimai „Kūrybiškiausia šeima“ dalyviai, konkurso šalies grožio specialistams „Profesionalų lyga“ meistrai.


Gausus buvo ir KIGSA kasmetinio fotokonkurso „Metų meistras 2023“ dalyvių apsilankymas iškilmingoje rezultatų skelbimo ir nugalėtojų apdovanojimo šventėje. Didelio susidomėjimo sulaukęs fotokonkursas auga ir jau kitais metais bus organizuojamas kaip atskiras renginys. Į jį susirinkę meistrai iš Lietuvos, Estijos, Izraelio, Anglijos, pretendavo net į septynias nominacijas.


Taigi darbai užbaigti, nubrėžtos kitų metų renginių gairės. Visada po tokių didelių ir intensyvių darbų ateina metas peržiūrėti, kas padaryta, o ką dar reikia nuveikti, pakoreguoti, patobulinti.


KIGSA neatsisveikina su savo išauginta dalyvių auditorija. KIGSA taria – iki susitikimų kitais metais, kai visi kartu dalyvausime jubiliejiniame 15-ajame čempionate ir mėgausimės jau 10-ojo fotokonkurso apdovanojimų finalu. Vėl visi drauge, vėl visi kartu, nes tik kartu galime nuveikti daug daugiau.


KIGSA prezidentė Jolanta Mačiulienė.



Nuotraukos Gintauto Gelbūdos.

41 views0 comments
bottom of page