top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Lijana Vaidilienė, salono „Lorena“ vadovė ir kirpimų bei dažymų meistrė

Updated: Jun 22, 2021

„Sveiki, mano vardas Lijana. Mažeikiuose gyvenu nuo 13 metų, ir visus savo, kaip kirpimo meistrės, karjeros metus gyvenu ir dirbu šiame mieste.


Į kirpėjos specialybę atvedė pats gyvenimas. Nuo vaikystės buvau linkusi į visokią menišką veiklą. Tad šioje srityje dirbu jau 27 metai.


Mane labiausiai įkvepia mano darbą vertinančios klientės, bendravimas su įdomiais ir maloniais žmonėmis.


Save realizuoju kirpimų ir dažymų srityje. Čia mane įkvepia kiekvienam klientui individualiai parinkta tinkama plaukų spalva ir kirpimas. Kai matai, kaip pasikeičia moteris per 2–3 valandas, praleistas tavo kėdėje.


Grožio meistrams, vis dar ieškantiems kosmetikos savo darbui, patarčiau orientuotis į kokybės ir kainos santykį, į inovatyvią plaukų kosmetikos kūrėjų firmą, nes tai suteikia meistrui daugiau kūrybinių galimybių ir leidžia puoselėti plaukus.





Papasakokite, kodėl pradėjote bendradarbiauti su MB „SHADE CITY“ (www.ShadeCity.eu)? Kokiems prekių ženklams (gamintojams) jie atstovauja ir kuo jų platinama produkcija Jus patraukė?


Vienas svarbiausių aspektų – tai, kad www.ShadeCity.eu galima rasti labai didelį produktų asortimentą, tinkantį kiekvieno tipo plaukams ir galvos odai. Jie specializuojasi išskirtinai plaukų grožio ir sveikatinimo srityse, todėl gamintojai bei produktai kruopščiai atrinkti, o tai leidžia kokybiškai suteikti paslaugas.


Šiais laikais tiek mes, meistrai, tiek mūsų klientai skiria didelį dėmesį produktų sudėtims. Visi toliau išvardinti gamintojų produktai yra papildyti natūraliais ingredientais, be žalingų priedų. Jie ne tik tausoja ir suteikia sveikesnę išvaizdą mūsų plaukams, bet ir rūpinasi gamta (netestuojama su gyvūnais) ir jos ištekliais.


„The Cosmetic Republic“ – tai ispanų gamintojai, kuriantys efektyvias priemones klientams, turintiems susilpnėjusius plaukus ir varginamiems intensyvaus plaukų slinkimo. Naudojant lazerį pagerinama plaukų, galvos odos ir bendra ląstelių būklė. Žemo dažnio lazerinė terapija suaktyvina kraujo cirkuliaciją, padidina ląstelių gamybinę veiklą, o tai padeda geriau įsisavinti maistines medžiagas. Pastaraisiais metais buvo atlikta daugybė mokslinių tyrimų apie lazerio naudą, ieškant sprendimų, kaip atauginti plaukus. Tai veiksmingas, patogus ir lengvai pritaikomas plaukų bei galvos odos sveikatinimas.


„Diapason Cosmetics Milano“ – tai italų gamintojai, kurių priemonės skirtos jaunatviškam stiliui, norintiems išskirtinumo – ryškių ir spindinčių plaukų.


„EVA Professional“ – ispanų gamintojai, veikiantys jau NUO 1922 metų. Jų produkcija išsiskiria ypač švariomis sudėtimis ir begale veiksmingų procedūrų, skirtų plaukams sveikatinti ir atgaivinti. Jų paskirtis – rūpintis išplonėjusiais, išsausėjusiais, pažeistais, brandžiais plaukais.


Taip pat be galo svarbu, kad www.ShadeCity.eu galima rasti aukščiausios kokybės produktų už prieinamą kainą (intensyviai bendradarbiaujantiems meistrams sudaromos ypač palankios sąlygos).



1,332 views0 comments
bottom of page