top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

TONI&GUY, SACO, SASSOON kolekcijos Londono parodoje „Salon International“

Updated: Dec 8, 2023


TONI&GUY šiais metais švenčia 60 metų jubiliejų, per šį laikotarpį sukurta daugybė kolekcijų, tad seminaro metu pristatytos kiekvieno dešimtmečio įkvėptos šukuosenos nuo 1960 metų laisvų rankų kirpimų iki pažangiausio meniškumo matomo Londono mados savaitėse.



Londone vykusi paroda Salon International tapo puikia vieta pristatyti kolekciją „Urbane“. Tarptautinė SACO komanda rėmėsi 10-o dešimtmečio minimalizmu, kaip tvirto meistriškumo ikonas išskirdama mados dizainerius Karlą Lagerfeldą ir Alexanderį McQueeną. Scenoje SACO įkūrėjas Richardas Ashforthas sakė: „Abu šie dizaineriai turėjo konstrukcinį požiūrį, kurdami viską nuo pradžių. Jie puikai suprato techniką ir amato subtilybes ir tai yra mano pagrindinė žinutė.“ Richardas atvedė auditoriją į SACO pasaulį, kuriame grožis kuriamas nuo pagrindų ir fokusuojamasi į šukuosenos pritaikomumą bei patogumą. Kitaip tariant, pagal kliento kaulų ir plaukų struktūrą parenkamas idealus ilgis, paskirstomas svoris, pritaikoma forma. SACO komanda pateikė koncepciją, pagal kurią visų pirma kuriamas siluetas ir tik tada žiūrima, kokia technika tinkamiausia klientui.



SASSOON akademijos seminaras kaip visada surinko pilną salę žiūrovų iš įvairių pasaulio šalių. Renginys skirtas įkvėpti kirpėjus disciplinai, metodikai ir kūrybiškumui – būtent tai jau šešis dešimtmečius skatina Vidal Sassoon akademiją būti ugdymo priešakyje. Scenoje idėjomis dalinosi tarptautinis meninis direktorius Mark Hayes su Silvia Salerno ir Daniel McCourt. Klasikinę metodiką paįvairindami šiuolaikiškai elementais SASSOON pademonstravo savo stiprybę kuriant puikiai klientų vertinamas formas ir spalvas.




22 views0 comments

Commentaires


bottom of page