top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„Nail it studio“ Vilniuje

Updated: May 12, 2023



Nieko keista, kad manikiūro meistrė Aksana Golubova įkūrė būtent šią paslaugą teikiantį saloną. Žinodama, kad jam reikės skirti labai daug laiko, interjerą kūrė tarsi namus, kuriuose norisi ir būti, ir svečiuotis. Stebėdama salonui tinkamą vietą Viršuliškių gatvėje, Vilniuje, sulaukė tinkamo momento ir įrengė 50 kv. metrų jaukią erdvę klientams.


Aksana, ar tai ilgai kurtas projektas?


Dirbau netoliese, vis pastebėdavau tą vietą, žavėjausi ja. Gražus parkelis, tuomet dar atvažiuodavo cirkas, žmonės, pozityvios emocijos, graži aplinka. Žiūrėdavau ir galvodavau: „kaip norėčiau čia dirbti“. Tikriausiai nėra nė vieno mieste gyvenančio žmogaus, kuris nežinotų šios vietos. Bet ten jokių pastatų net nebuvo. Tad, kai sužinojau apie naują statybų projektą, supratau, kad tai tikrai mano, ir nieko nelaukdama nusprendžiau įsigyti čia patalpas.


Kurdama salono interjerą norėjau, kad kiekvienas čia atėjęs žmogus pasijustų taip pat. Jaukiai, saugiai, atsipalaiduotų ir bent trumpam pabėgtų nuo savo gyvenimo ritmo. Apsilankęs pas mus žinotų, kad čia juo bus pasirūpinta. Viską įgyvendinti padėjo dizainerė Audronė Liaskovskaja (ad-art.lt).


Jaukumo, šilumos suteikia šviesūs ir minkšti baldai. Su puodeliu šiltos kavos rankose atsisėdus tokioje vietoje, apima atsipalaidavimas, apgaubia ramybė ir malonumo akimirka. Būtent to ir norėjo salono įkūrėja.


Koks salono apšvietimo sprendimas?


Mūsų profesijai labai svarbu geras apšvietimas. Su juo man taip pat labai padėjo dizainerė. Ji sukūrė mums itin gerą šviesos sistemą, leidžiančią kontroliuoti šviestuvų skaičių ir kryptį. Bet kuriuo metu lengvai galime jų įsirengti daugiau arba išimti, pakreipti mums reikalinga kryptimi. Tai iš tikrųjų labai geras sprendimas. Ypač grožio salonams ar grožio specialisto darbo vietai.

O kokius akcentus sudėliojote interjere?


Kad ir kaip būtų, mes, moterys, mėgstame gėles. Nuo pat atidarymo mus visuomet supa gėlės. Visada svajojau, o dabar pildau svajones, kad salone būtų pamerktų gėlių. Tai toji paskutinė dėlionės detalė, kuri suteikia mūsų salonui dar daugiau jaukumo ir gyvybės. Labai mėgstu gražius puodukus, todėl mūsų studijoje kava patiekiama vis su kitais puodeliais.

Savo studijoje nieko nekeisčiau, esu maksimaliai laiminga, įgyvendinusi savo svajonę.



Nuotraukos: Saulius Žiūra

65 views0 comments
bottom of page