top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Nauja aistra ilgalaikio makiažo meistrui: SMALL TATTOO

Updated: Nov 14, 2020

Mažas simbolis, turintis didelę reikšmę

Kūną puošiantys piešiniai, užrašai ir simboliai buvo aptikti dar senovės gentyse prieš tūkstantmečius, tačiau išliko populiarūs iki šių dienų. Spėjama, jog pirmosios tatuiruotės atsirado maždaug prieš keturiasdešimt tūkstančių metų ir buvo kaip išskirtinumas, kurį galėjo garbę turėti tik genčių vadai, nusipelnę kariai ar medžiotojai, išminčiai ir kiti išskirtiniai asmenys. Šiais laikais tatuiruotės daromos su tikslu atvaizduoti žmogaus gyvenimo stilių, pomėgius ar mąstymo būdą, nepriklausomai nuo lyties, kultūros ar amžiaus, o tatuiruočių meistras savo darbu tiesiogiai prisideda prie kliento idėjos įgyvendinimo.


Tatuiruotė – tai piešinys ant kūno išliekantis visą gyvenimą, kuris yra išgaunamas įvedant specialų pigmentą į tam tikrą odos sluoksnį. Dar prieš kelis dešimtmečius pasidaryti tatuiruotę buvo labiau būdinga vyriškos lyties atstovams, tačiau šiandien tatuiruotės ne mažiau žavi ir moteris – jos taip pat vis dažniau puošia savo kūną šiuo išskirtiniu, asmenybės individualumą pabrėžiančiu simboliu. Žmonės tatuiruočių dėka įsiamžina svarbius įvykius, idėjas ar mintis, kurios puošia jų kūną kiekvieną dieną ir primena apie kai ką reikšmingo. Ne mažiau svarbų vaidmenį, nei pačios tatuiruotės reikšmė jos nešiotojui, turi ir TATTOO meistras, kuris ją atlieka. Profesionalus meistras žino saugios ir neskausmingos procedūros paslaptis, gali patarti dėl tatuiruotės vietos/simbolio tinkamumo, kas yra labai svarbu – ypač, jei tai yra pirmoji kliento tatuiruotė.


Didžiausiu populiarumu gali pasigirti nedidelės tatuiruotės (SMALL TATTOO), kurios būna iki 5 cm dydžio. Paprastai, tokios tatuiruotės būna pirmosios, kurias nusprendžia įgyvendinti klientai, prieš pasiryžtant didesnį plotą ant kūno užimančiam piešiniui. Šiandien drąsiai galima sakyti, kad mažos tatuiruotės yra populiarumo viršūnėje – kai kurie mados sekėjai ar minimalistinio stiliaus gerbėjai jomis papuošia net visą kūną!


Jei svajoji prisidėti prie ypatingų akimirkų žmonių gyvenime, kurias perteiksi įamžindamas tatuiruotę ant jų kūno, tuomet Small TATTOO mokymai yra tinkamas žingsnis link to, ko kas išpildys Tavo svajonę! Norint tapti tatuiruočių meistru nebūtina baigti dailės akademijos, tačiau tam yra reikalingos ne mažiau svarbios žinios apie koloristiką, medžiagotyrą, tatuiruočių stilių, technikas, žmogaus anatomijos ir dermatologijos pagrindus, kurias gali išmokti išskirtiniame kurse kurį organizuoja tarptautinis mokymų centras GK Academy. Šie mokymai yra pritaikyti tiek ilgalaikio makiažo specialistui, norinčiam pasikelti kvalifikaciją, tiek pradedančiam savo karjerą tatuiruočių meistrui. Ilgalaikio makiažo specialistas, galintis pasiūlyti papildomą paslaugą savo klientu, ženkliai pasikels savo uždarbį, o pradedantysis tatuiruočių specialistas itin greit pajus šios profesijos žavesį ir išskirtinumą. Išmok šios mistinės, užburiančios, bet tuo pačiu ir ne mažiau romantiškos – Small TATTOO procedūros ir įgyk tatuiruočių meistro kvalifikaciją, baigęs akredituotus mokymus.



Plačiau apie šiuos mokymus rasite


Mokymai vyksta Vilniuje, V. Grybo g. 17,

Tarptautiniame mokymų centre „GK Academy”


Registracija ir papildoma informacija

tel. +370 676 87 272

el. paštu info@gkacademy.lt


Baigus mokymus įteiksime tarptautinį sertifikatą anglų kalba, kuris yra patvirtintas LR švietimo ir mokslo ministerijos.








100 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page