top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Nauja kosmetologų tobulėjimo erdvė – „Sveikos odos institutas“

Updated: Nov 4, 2021

Spalio 7 dieną Vilniuje duris atvėrė MB Sveikos odos institutas, įsikūręs moderniame Verslo centre U219, augančioje Vilniaus vietoje, Ukmergės gatvėje, Šeškinės mikrorajone.


Sveikos odos instituto generalinė direktorė Jovita Mikulėnaitė-Iziki džiaugiasi įstaigos atidarymo metu gausiai susirinkusiais svečiais, artimaisiais, draugais ir bičiuliais, socialiniais partneriais bei būsimomis mokymų dalyvėmis ir dalyviais. Jovita pasakoja, kad mintis sukurti tokią kosmetologų mokymosi ir tobulėjimo erdvę užgimė dar seniai besišnekučiuojant prie puodelio kavos su bičiule ir šios idėjos bendraautore bei vystytoja Sabina Repčenkiene. Pagrindinis siekis buvo sukurti tokią vietą, kurioje derėtų viskas: ir grožis, ir sveikata, ir mokslas bei mokymo filosofija, estetika, stilius. Pagrindinis instituto uždavinys – kad kiekvienas mokymo dalyvis įgytų ne tik žinių ir profesinių įgūdžių, bet išsineštų tam tikrą pilnatvės jausmą ir emociją, kiekvieną kartą norėtų čia sugrįžti ir semtis naujų žinių apie kosmetologijos subtilybes, grožio puoselėjimą.



MB Sveikos odos institutas pasiūlys didelį spektrą įvairių kvalifikacijos kėlimo seminarų, mokymų ar kursų kosmetikams ir kosmetologams.


Kaip teigia Sabina, viena iš MB Sveikos odos instituto įkūrėjų, ši įstaiga – tai kosmetologų tobulėjimo erdvė. Instituto organizuojami mokymai, seminarai, kursai – tai daugiau nei teoriniai ir praktiniai kvalifikacijos kėlimo mokymai ar užsiėmimai. Sveikos odos instituto komanda siekia formuoti holistinį požiūrį į žmogaus sveikatą. Čia kiekvienas kosmetologas galės rasti sau įdomių mokymų, kursų ar seminarų, kurių metu pagilins savo turimas žinias ir profesinius įgūdžius. Tai mokymų erdvė kosmetologams, kurie siekia tapti išskirtiniais savo srities profesionalais.


Sveikos odos institutas turi surinkęs profesionalių lektorių komandą, kuri taiko kitokį požiūrį į mokymą. Net į paprastus, visiems kosmetologams gerai žinomus, procesus Sveikos odos instituto lektoriai žvelgia kitaip, juos mato giliau, analizuoja ne tik mokslu pagrįsta teorija, bet ir taikydami asmenine praktine patirtimi grįstą mokymą.


Sveikos odos instituto komanda laukia žinių trokštančių, smalsių kosmetikų ir kosmetologų, nes „Nuolatinis tobulėjimas yra nesibaigianti kelionė“.


Foto Robertas Sruoga

40 views0 comments
bottom of page