top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Nauja partnerystė: bendradarbiauti pradeda KARERA ir stilistas kūrybininkas Andrius Mašauskas

Updated: Feb 19


Lietuvos grožio profesionalų pasaulyje – nauja partnerystė: pajėgas suvienija vienas ryškiausių plaukų stilistų Lietuvoje Andrius Mašauskas su „Andre Team“ ir kruopščiai atrinktų, profesionalių plaukų priežiūros ženklų distributoriai KARERA.



„Dar kurdami verslą nusprendėme, kad niekada neleisime kokybės kartelės ir niekada nesiūlysime to, ko patys iš savęs nepirktume. Jausmas, rūpestis, išskirtinumas, sąžiningumas ir kokybė – tai mūsų darbo principai, kuriais remiamės dirbdami su plaukų stilistų bendruomene. Todėl labai džiaugiamės galėdami pradėti bendradarbiauti su aukščiausio lygio top meistru, kūrybininku ir šilta asmenybe Andriumi Mašausku, kuriam visi šie principai yra taip pat artimi ir kuriais jis, kaip ir mes, vadovaujasi savo kasdieniame darbe“, – sako KARERA įkūrėjas ir vadovas Darius Žičkus. 

 

Dviejų entuziazmo kupinų ir stipriai savo idėja tikinčių žmonių – Lauros ir Dariaus Žičkų – prieš kelerius metus šeimos garaže pradėtas verslas išaugo į tarptautinę kompaniją: šiandien KARERA yra oficialus tokių visame pasaulyje žinomų profesionalams ir grožio salonams skirtų prekės ženklų atstovas kaip MOROCCANOIL, OWAY, PHILIP MARTIN’S, MARIA NILA, AMIKA, ORGANICALS, IT‘S A 10 HAIRCARE ir FRAMAR, o 70 kv. m garažą pakeitė 700 kv. m KARERA STUDIO erdvės. 



„Lietuvai pristatome tik labai atsakingai atrinktus profesionalius plaukų priežiūros produktus, kurie yra vertingi įrankiai grožio salonų meistrams bei tobulas pasirinkimas klientams, ieškantiems daugiau nei produkto. Mums labai svarbu, kad produktas turėtų savo veidą, filosofiją. Todėl KARERA portfolio sudaro nuo biodinaminių, veganiškų profesionalių priemonių iki prabangos ar visame pasaulyje pripažintų formavimo ir plaukų stiliaus kūrimo produktų, atkeliaujančių iš JAV, Izraelio, Švedijos, Italijos, – pasakoja KARERA rinkodaros vadovė Laura Žičkienė. – Ilgus dešimtmečius dirbdami šioje industrijoje ir puikiai suprasdami, kuo gyvena meistrai bei salonai, tai atspindime ir savo šūkiu: „Kirpėjai kirpėjams kirpėjų kalba!“



 

Andrius Mašauskas – dešimtmečių patirtį turintis ir daugeliui Lietuvos kirpėjų puikiai pažįstamas lektorius, kolekcijų ir seminarų autorius, salono „Andre Team kūrybos vadovas bei įvairių projektų organizatorius ir kūrybininkas. Pasak jo, svarbiausi šios naujai užmegztos partnerystės tikslai – dalintis ir kartu augti tiek komandai, tiek Lietuvos meistrams. 


„Suvienijome pajėgas, kad galėtume dar efektyviau burti kirpėjų bendruomenę, stiprinti meistrų ekspertiškumą, dalintis technologinėmis naujovėmis. Ir kartu sekti grožio industrijos pulsą: juk mes, meistrai, privalome nuolat stebėti, kas vyksta pasaulyje, pajausti tendencijas, pokyčius, niuansus, o tada, naudodami tinkamus įrankius – spalvą, tekstūrą, liniją, geriausius produktus – gebėti pateikti kažką vis naujai, šviežiai, kitaip, kad įsikvėptume patys ir įkvėptume tuos žmones, kurie ateina į mūsų kėdę patirti grožio stebuklo“, – sako A. Mašauskas.

 

Pirmuoju bendru KARERA ir A. Mašausko projektu taps tendencijų seminaras MANIFESTO, kuris vyks šį pavasarį didžiausios grožio industrijos parodos „Pelenė 2024“ metu.

 

„Scenoje analizuosime ir demonstruosime kirpimus bei dažymus, kalbėsime apie adaptacijas, variacijas ir mokysimės know how. Bus daug dendiškumo ir mažai pozos, bekompromisis komfortas, eisime per formų evoliuciją ir spalvų išlaisvinimą. O svarbiausia, kalbėsime, kaip atrasti tą tašką, kuriame persidengia tai, apie ką klientai svajoja, su tuo, ko jiems iš tiesų reikia. Nes man atrodo, kad nuo šio taško ir prasideda tikroji meistrystė“, – taip būsimą seminarą anonsuoja jo autorius A. Mašauskas, kviesdamas susitikti balandžio 14 d., sekmadienį, Vilniuje, „Litexpo“ parodų rūmuose. (Seminaro bilietus platina Bilietai.lt).



Fotografas Tomas Viršila

61 views0 comments

Comments


bottom of page