top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Naujas etapas

Sveikiname Dianą Subačę – „Kadus Professional“ ir „Sebastian Professional“ kosmetikų technologę – su 50-uoju jubiliejumi ir nauju gyvenimo etapu, kuris prasidėjo atvėrus nuosavo salono „GREY salon“ duris. Daug ilgų, prasmingų ir sėkmės lydimų metų tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime! Ta proga kalbiname Dianą ir smalsaujame, kaip viskas sekasi.


Diana, kodėl jūs, turėdama tiek veiklų, sumanėte įsteigti dar ir savo nuosavą saloną?


Technologe dirbu nuo 2007-ųjų. Per tiek laiko sutvirtėjau, jau gerai jaučiuosi šioje pozicijoje. Juolab kad kompanija labai daug skiria dėmesio įvairiems mokymams. Patirtis tikrai ateina su amžiumi, nes, patikėkite, nėra lengva perduoti žinias nuo scenos auditorijai. Man ši veikla labai patinka, praskaidrina kasdienybę. Bendraudamas su kolegomis seminaruose ne tik pats suteiki žinių, bet ir daug jų gauni dalindamasis informacija.


Vis dėlto didžioji mano aistra yra darbas su klientais. Kai tikrai supratau, kad tai mano kelias, iš kurio nebeišklysiu ir nebepulsiu bandyti kažko naujo, pradėjau brandinti nuosavo salono idėją. Pagaliau juk dukra jau suaugusi, tad su dideliu vyro palaikymu visą laiką galėjau skirti savo veiklai. Šeima mane labai drąsino, tikėjo manimi net daugiau nei aš pati savimi, buvo didelis ramstis kuriant šį kūdikį.


Žinodama, koks kūrybingas gali būti kirpėjo kelias, tikriausiai kėlėte nemažų reikalavimų kolektyvui?


Suburti kolektyvą – tai vienas didžiausių iššūkių. Taip, reikalavimų yra, bet tikrai ne nežemiškų. Žinau, kad nenoriu paprasčiausiai išnuomoti darbo vietą. Noriu dirbti su bendraminčiais, kurie būtų užsidegę veikla – ne tik ateitų į darbą atbūti darbo valandas. Aš mėgstu pristatyti savo inspiracijas, fotosesijas, todėl gera komanda šalia – tikrai svarbus dalykas.


Ko reikia naujam salonui, kad pritrauktų klientus?


Nuo pat pradžių žinojau, kad salone dirbs tik kirpėjai. Jau keleri metai pastebimas paslaugų segmentavimas, tad ir 52 kv. metrų plote įrengėm keturias darbo vietas jiems. Labai svarbu vidinė salono atmosfera, jos išskirtinumas. Tai traukia tam tikrą klientūrą, nes kiekviename salone ji kitokia. Svarbiausia, kad būtų išskirtinė nuotaika.


Pandeminis laikotarpis tikriausiai pakeitė ir jūsų veiklas?


Labai trūksta tarptautinių susitikimų, kuriuose susirinkdavo kolegos iš įvairių šalių. Iš jų visada grįždavau pakylėta, įkvėpta dirbti. Dabar naujienos – tik internetu. Salone klientai pakoregavo darbo valandas, nuotolinis darbas daug kam pakeitė dienotvarkę, tad ir mes prisiderinome. Tačiau džiaugiuosi, kad visą gyvenimą sportavusi dabar nemažai laiko galiu skirti aktyviai laisvalaikio veiklai.



Dianos nuotrauka: Gabrielė Gudkovaitė

Interjero nuotraukos: Laimis Bruzga


94 views0 comments
bottom of page