top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Naujas salonas Kaune

Rugsėjo 17 d. Kaune oficialiai duris atvėrė naujas salonas „Maestro studija“. Į iškilmingą šventę svečius kvietė salono įkūrėjai Šarūnė ir Juozas Proškevičiai – šeima, subūrusi grožio srities meistrus į ilgai svajotą erdvę. Sujungusi savo geriausias patirtis ir gebėjimus, pora tiki šio projekto sėkme ir pasidalina veikla. Juozas yra trečios kartos plaukų stilistas, sekantis savo mamos ir senelių pėdomis. Patirtis išmokė, ką reikia daryti ir, svarbiausia, ko nedaryti kuriant šią studiją. Šarūnei tenka atsakomybė už verslo valdymą, kolektyvo subūrimą ir visų niuansų sprendimą.

Kiek laiko truko idėjos įgyvendinimas?


Svajonė yra toks įdomus dalykas. Kartais žmonės svajoja apie neįmanomus siekius arba tai, kuo patys netiki, kad gali pasiekti. Mūsų atveju buvo tiesiog žinojimas, kad tai kažkada neišvengiamai bus, tik tam reikėjo patiems sustiprėti. Manau, kiek esame kartu, tiek ir kaupėme idėjas tokiai studijai. O mes kartu jau 15 metų. Atradę šio verslo centro projektą, supratome, kad dabar yra tas laikas, ir užtrukome trejus metus iki juostelės kirpimo.


Daugelis meistrų salone jau turi savo klientus. Ar atsiras vietos ir naujiems?


Taip, didžioji dalis meistrų jau turi savo nuolatinių klientų ratą, tačiau yra ir labai perspektyvių jaunų talentų, kurie gali priimti užsukančius klientus. Pamainoje gali dirbti aštuoni plaukų stilistai, trys barberiai, trys nagų meistrės, taip pat kosmetologė ir dvi vizažistės, jiems visiems talkina studijos asistentai, užtikrinantys malonų klientų aptarnavimą.

Norėjome surengti jaukią šventę ir kolektyvui, ir ištikimiems klientams. Kiekvienas narys galėjo pasikviesti sau brangius klientus. „Maestro studija“ neabejinga muzikai, tad nemažai

dėmesio skirta renkantis ir vakaro pianistą bei didžėjų.

Salono mastai nemaži. Kaip tikitės suvaldyti srautus?


Orientuojamės į šiuolaikinį klientą, kuriam rūpi kokybė ir laikas, vieta irgi ne išimtis. Jau spėjome išgirsti atėjusių į studiją žmonių atsiliepimų, kad čia dingsta noras kažkur skubėti, jauki aplinka leidžia atsipalaiduoti ir mėgautis aptarnavimu, o jis akcentuojamas detalėmis, tokiomis kaip rankų darbo kavos puodelis, veganiški desertai, masažiniai galvos plovimo krėslai ir, žinoma, taurė jau pamėgto putojančiojo ar brandaus gėrimo.


Fotografas Marius Žičius

606 views0 comments
bottom of page