top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Naujas technologinių seminarų formatas: daugiau atvirumo – daugiau efektyvumo

Updated: Feb 3, 2022


Su „Nook“ ir „evo“ prekės ženklais dirbantys komandos „Atwins profesionalai, nusprendę pakeisti įprastą vienam salonui skirtą technologinių seminarų formatą į atvirus seminarus, šį rudenį jau spėjo įsitikinti: kirpėjų bendruomenei aktualu ir įdomu sužinoti, kuo patobulėjo profesionalams skirti produktai ir kaip juos sėkmingai pritaikyti savo darbe.



Technologiniai seminarai, skirti supažindinti su naujais produktais pradedančius dirbti salonus, įprastai būdavo organizuojami to konkretaus salono meistrams. Nuo pastarojo rudens su „Nook“ ir „evo“ prekės ženklais dirbantys komandos „Atwins“ technologai nusprendė visiškai pakeisti formatą ir į technologinius seminarus pakvietė didesnes meistrų grupes iš įvairių vieno miesto ir jo apylinkių salonų.


„Jau po pirmų seminarų supratome, kad neprašovėme – seminarai susilaukė didelio susidomėjimo ir sėkmės, didžiuosiuose miestuose vien per šį rudenį jų buvo suorganizuota po kelis, kaskart pritraukiant po kelias dešimtis meistrų,“ – sako ilgametis „Atwins“ technologas Anatolijus Pajanok.


Pirmiausia toks formatas leido paprastą darbinę sesiją paversti maloniu renginiu: neutralioje erdvėje, kur apgalvota kiekviena detalė, atėjusiems pasisemti žinių specialistams nebereikia dėl nieko sukti galvos – tik susikaupti ir gilintis į tai, kas sakoma bei demonstruojama seminaro metu. Ne mažiau svarbu ir tai, kad toks seminaras tampa erdve pabendrauti su kitais kolegomis.


„Meistrams labai sveika ir naudinga pabūti ne tik savo salono ar kolektyvo aplinkoje. Seminaro metu tai inspiruoja tokius klausimus ir tokias diskusijas, kokių savoje aplinkoje nekildavo. Be to, šis formatas patogus ir meistrui, ir mums, kaip technologams – kol aiškiname visas technologinės plonybės, asistentai uždažo modelius – ir teorinės dalies pabaigoje jau galime analizuoti praktinės dalies rezultatus,“ – antrina Atwins technologė Alvita Vespenderytė.


Seminaro praktinėje dalyje pademonstruojami trys skirtingi modeliai, kuriais iliustruojamos įvairios darbinės situacijos – nuo šviesinimo, žilų plaukų uždažymo iki šviesių ar tamsių plaukų tonavimo. Seminaro dalyviai ne tik mato procesą, bet ir padėtį prieš dažymą bei gautą rezultatą. Ir viskas – vos per pusdienį.


Visi seminarai yra specializuoti – skirti arba cheminių dažų naudojimui („Nook Origin“ ir „Nook Virgin“ linijoms), arba „evo“ FABULOSO PRO tiesioginių pigmentų dažams. Dar viena absoliuti naujiena – šiuolaikinių lengvų ir greitų šukavimų seminaras, sukurtas „Atwins“ komandos nario Andriaus Mašausko, skirtas formavimo priemonių pažinimui bei naudojimo galimybėms pristatyti.



Nook & evo TECHNOLOGINIŲ SEMINARŲ DATOS 2022:


2022 vasario 28 d. Nook Origin & Virgin, Kaunas

2022 kovo 14 d. evo Fabuloso Pro, Vilnius

2022 kovo 14 d. Greiti & lengvi šukavimai byAtwins, Kaunas


Daugiau informacijos ir registracija:

8 612 20 556



48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page