top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Niekada nebijok slinkimo. Išsaugok savo plaukus

Esi priklausoma nuo didelio gyvenimo tempo, kasdien turi įveikti daugybę iššū­kių. Viskuo mėgaujiesi tol, kol stresas pra­deda veikti tavo plaukus. Sudėjus dina­mišką gyvenimo būdą, aplinkos veiksnius ir hormonų pokyčius, rezultatas pamažu taps akivaizdus. Iškritusių plaukų vis daž­niau pastebi ant drabužių, duše, ant plau­kų šepečio, jie persekioja tave visur.

APSAUGOS NUO PLAUKŲ SLINKIMO PRIEMONĖ JAUNAJAI KARTAI

Šiuo metu vadinamajai tūkstantmečio kartai svarbiausia plaukų problema nėra įprastas jų sausumas ar pažeidimai. Tai plaukų slinkimas. Tačiau įprastos priemonės nuo plaukų slin­kimo sudaro tik 8 % rinkos. Kai jaunos moterys ieško tokio tipo gaminių, jos dažniausiai randa medicininių priemonių, skirtų visų pirma vyrams. Nėra nė vienos moterims skirtos priemonės nuo plaukų slinkimo, kurią būtų galima sieti su grožiu ir veiks­mingumu. Kol kas. Dabar Kérastase gali pasiūlyti šios proble­mos sprendimą.


Tai, ko nori jaunos moterys, yra grožio puoselėjimo priemo­nė – malonios tekstūros ir kvapo. Visa tai, ko jos įpratusios tikė­tis iš plaukų priežiūros priemonių, ir veiksmingai saugoti nuo plaukų slinkimo. Plaukų slinkimo problemą jos nori spręsti su prabangia, subtilia, holistine ir moksliškai pagrįsta sistema. Kérastase įsiklausė į šiuos pageidavimus ir sukūrė šiuolaikinį plaukų slinkimo problemos sprendimą.


PIRMOJI DVEJOPO POVEIKIO PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRIEMONIŲ, MAŽINANČIŲ PLAUKŲ SLINKIMĄ, LINIJA






Genesis siūlo revoliucinį plaukų slinkimo proble­mos sprendimą, kartu leidžiantį palepinti save ypatin­gu plaukų ritualu. Naujoji Kérastase plaukų priežiūros linija – tai prabangi formulė su stiprinamosiomis me­džiagomis. Genesis priemonės ne tik sumažina plaukų slinkimą, bet ir pašalina abi plaukų slinkimo priežas­tis: plaukų lūžinėjimą ir šaknų silpnėjimą. Dalyvaujant kirpėjams, mitybos specialistams ir dermatologams, Kérastase prekės ženklas sukūrė pagerintą plaukų priežiūros priemonę, kuri vienodai gerai veikia ir nau­dojama salone, ir reguliariai naudojama namuose. Kaip ir kiti Kérastase ritualai, Genesis ritualas taip pat yra jausmingas ir malonus – tai malonus laikas sau, gerinantis savijautą ir kartu puoselėjantis plaukus. Sveikai žvilgantys plaukai neabejotinai pagerins ir jų savininkės nuotaiką.


Nuotraukos: aleksandr.gadzan

41 views0 comments
bottom of page