top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Padėkos puota pilyje

Updated: Jul 29, 2021

Baltoji padėkos popietė Panemunės pilyje visus KIGSA narius sukvietė į šventę. Nuostabioje pilyje rinkosi labai gražiai pasidabinusi publika. Renginys prasidėjo oficialiu visiems asociacijos nariams skirtu sveikinimu, kurį perskaitė KIGSA prezidentė Jolanta Mačiulienė – šios šventės iniciatorė ir organizatorė. 20 nominantų tą vakarą buvo įvertinti ir pagerbti už įvairius pasiekimus asociacijos veikloje ir gyvenime.



Didžiosiomis padėkos statulėlėmis apdovanoti 11 nominantų: už lojalumą, pagalbą, neatlygintiną darbą asociacijoje, už narystę nuo pat pirmųjų metų. Už pasiekimus profesinėje veikloje padėkos statulėlėmis apdovanoti dar 9 nominantai. Didžiausi linkėjimai ir sveikinimai nominantams už tiek daug gražių metų, praleistų kartu su KIGSA! Dėkojame už profesinę veiklą ir pergales, kurios sustiprino mūsų komandos žinomumą pasaulyje, išgarsino šalį ir asociaciją.


Vakaro kulminacija tapo senovinių šokių teatro pasirodymas. Viešnios iš senovės ne tik pademonstravo istorinius šokius, bet ir įtraukė į šokių sūkurį visą gausią baltai lyg nuotakos pasipuošusią gražių damų svitą.


Na, o kokia šventė pilyje be puotos? Tad po oficialių kalbų ir šokių pilies kiemelyje svečiai vaišinosi ir gaivinosi specialiai tam renginiui paruoštomis gėrybėmis. Ir aš ten buvau, užkandžiais ir šaunia grožio specialistų šeima mėgavausi.


Gera būti kartu ir žinoti, kad tik drauge galime nuveikti kur kas daugiau!

Dėkoju visiems, kas radote laiko ir noro bendrystei.


Nuoširdžiai Jolanta Mačiulienė, KIGSA prezidentė.



Nuotraukos Gintauto Gelbūdos

34 views0 comments
bottom of page