top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Paryžietišką atmosferą spinduliuojantys SOTHYS kalėdiniai pusryčiai


SOTHYS Kalėdų laikotarpis visada prasideda YPATINGAI! Pasitikti gražiausias metų šventes kartu ir nuoširdžiai padėkoti SOTHYS grožio ambasadorėms UAB „Grožio galia“ atstovai susitiko per tradicija tapusius SOTHYS kalėdinius pusryčius.



Nuostabusis švenčių laikotarpis prasidėjo ir tęsiasi kupinas dovanų, pakylėtos nuotaikos, prancūziškos elegancijos ir mielų SOTHYS damų šypsenų! Šventės organizatoriai sukūrė savo Paryžių ir tegul šis jausmas išliks širdyse ilgam!


SOTHYS viešnios pakviestos į prabangiausių deimantų degustaciją, kurią organizavo „Ribas Jewellery“ deimantų ekspertai.


Ši unikalių, prabangos ir aukščiausio lygio elegancijos brangakmenių tema pasirinkta neatsitiktinai.


SOTHYS grožio profesionalės, kaip deimantai, kiekviena yra unikali ir turi savo istoriją, kur didelį vaidmenį atlieka talentas, profesionalumas ir patirtis, leidžiantis brangakmeniui virsti deimantu.


Per pusryčius viešnios mėgavosi saksofono muzikos skambesiu, kurį dovanojo Danielius Praspaliauskis. Šis instrumentas Danielių jau daugelį metų lydi įvairiuose tarptautiniuose projektuose, festivaliuose, televizijos renginiuose. Taip pat prancūziškais muzikiniais kūriniais kalėdinę nuotaiką kūrė ir šventės dalyvėms gerą energiją skleidė džiazo dainininkė Justina Ragucka.


UAB „Grožio galia“ atstovai taria nuoširdų ačiū visoms SOTHYS partnerėms už bendradarbiavimą, autentišką kosmetologių patirtį ir moteriškos bendrystės skleidžiamo grožio eliksyrą.



Nuotraukos renginio organizatorių

146 views0 comments
bottom of page