top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Pirmą kartą Lietuvoje TONI&GUY Meta Culture x LABEL.M mokomasis seminaras


Birželio 5 d. visame pasaulyje gerai žinomas TONI&GUY META CULTURE pirmą kartą Lietuvoje surengė vienintelį tokios apimties mokomąjį seminarą Vilniaus klube „Kablys“, kurio metu meistrai turėjo galimybę mokytis iš tarptautinį pripažinimą pelniusių TONI&GUY Londono akademijos meno vadovų – Efi Davies, Elle Page ir Stuart Matuska.


Kviestinai svečiai – TONI&GUY Londono akademijos meno vadovai.



Efi Davies – tarptautinė TONI&GUY UK, „Essentials UK“ ir LABEL.M meno vadovė. 2010 ir 2011 m. laimėjo Didžiosios Britanijos „Avant garde“ metų kirpėjos titulą, yra dirbusi Vivienne Westwood, Aminaka Wilmont, Jean Pierre Braganza ir daugelio kitų kūrybiniuose užkulisiuose.


Elle Page – TONI&GUY Londono akademijos meno vadovė, dirbusi Londono mados savaitėje ir Didžiosios Britanijos mados apdovanojimuose. 2018 m. ji tapo Londono akademijos meno vadove ir LABEL.M ambasadore.


Stuart Matuska – tarptautinis TONI&GUY „Shoreditch“ ir skaitmeninės akademijos technikos vadovas, 2022 m. Didžiosios Britanijos kirpėjų apdovanojimų finalistas.



Naujausios plaukų dažymų ir kirpimų tendencijos, įkvėptos Londono mados savaitės


Daugiau kaip 50 profesionalių kirpėjų, koloristų ir plaukų stilistų iš Baltijos šalių susipažino su daugybę apdovanojimų pelniusiu plaukų priežiūros prekių ženklu LABEL.M, visiškai atsinaujinusia, personalizuota plaukų priežiūros koncepcija ir įkvepiančiais Londono mados savaitės podiumo šukavimais. Visą dieną trukusioje 4 dalių mokomojoje programoje buvo pristatyta net 12 skirtingų modelių, supažindinta su naujausiomis plaukų dažymų ir kirpimų tendencijos, jų techninėmis schemomis, kūrybinėmis inspiracijos bei transformacijų galimybėmis. Demonstracijos metu buvo parodyti ikoniški podiumų šukuosenų įvaizdžiai, įkvėpti ilgamečio bendradarbiavimo su pasaulinio garso mados dizaineriais. Visi dalyviai renginyje buvo apdovanoti ne tik neįkainojama patirtimi, bet ir sertifikatais bei dovanomis iš LABEL.M.



LABEL.M atsinaujinusi plaukų priežiūros linija


LABEL.M – oficiali Londono mados savaitės plaukų priežiūros priemonių linija, šiais metais švenčianti 60 metų patirtį šioje industrijoje. Atnaujintas ir patobulintas LABEL.M siekia rezultatų kaip niekada anksčiau. Nuo biologiškai suderinamų formulių iki priemonių, skirtų sukurti naujausių tendencijų šukuosenas. Šis prekių ženklas vadovaujasi mada ir tvarumu bei yra tvirtai įsipareigojęs užtikrinti savo produktų veiksmingumą ir ingredientų tiekėjų sąžiningumą.


Pasimatykime kitais metais


TONI&GUY Londono akademijos meistrai, pirmą kartą lankęsi Lietuvoje, tikrai planuoja sugrįžti – susitikime kitais metais ir pasisemkime naujausių kirpimų bei dažymų paslapčių iš geriausių! Visas naujienas apie buvusius ir ateinančius renginius bei LABEL.M produkciją galite sekti:


FACEBOOK: Label.m Baltic

INSTAGRAM: label.m_baltic









Foto: Gediminas Strazdauskas

57 views0 comments

Comentarios


bottom of page