top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Pirmasis Phyt's pavasaris Kaune!



Profesionalams skirta ekologiška kosmetika pirmą kartą pristatyta „Kauno doke“ vykusiame Phyt's seminare. Kaip niekas kitas Phyt's kosmetika, kurios pagrindas yra augalų formulės ir per žiemą išsiilgti kerintys gamtos aromatai, tinka lengvam ir estetiškam grožio meistrų susitikimui.


Renginyje dalyvavusioms kosmetologėms Phyt's atstovė Agnė Kubilienė pristatė kompanijos vertybes ir išskirtinumą, bio aktyvios kosmetikos privalumus ir teikiamas naudas grožio srities meistrams.


Phyt's trenerės patyrusios kosmetologės Ingrida Česevičienė ir Loreta Valatkevičienė - pristatė vieną įdomiausių ir pavasariškiausių Phyt's anti age linijos procedūrų - sertifikuotą ekologišką, senėjimo požymius stabdančią multivitaminų procedūrą „Multivita“. Specialus raukšles mažinantis veido masažas procedūros demonstracijos metu buvo atliekamas naudojant masažo lazdeles, įprastas Phyt's procedūroms.


Bio aktyvios kosmetikos profesionalams atradimas neatsiejamas nuo smalsumo, kurį sukelia šios kosmetikos ekologiškumas ir natūralumas.


Kaip įmanoma išgauti tokius nuostabius kvapus natūraliai? Kokius pojūčius patiria klientas ir kosmetologė? Kodėl parenkami būtent šie ingredientai ir... ar veikia? Phyt's ekologiškas požiūris atsispindi ir skaidrume, todėl seminare dalyvavusių kosmetologių aktyvumas ir profesionalumas bei pavasario sušildyta nuoširdi atmosfera Phyt's atstovus skatino pateikti išsamiausius atsakymus į visus rūpimus klausimus.



Phyt's atstovai Lietuvoje dėkoja „Kauno dokui“ už šiltą priėmimą ir romantiškus Neries vaizdus pro konferencijų salės langą, bei floristei Olesiai Dekerei už pasaka alsuojantį floristinį sprendimą.



Nuotraukos Jovitos Ambrazaitytės.

50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page