top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Prancūzų ekologiška grožio salonų ir SPA kosmetika Phyt‘s jau Lietuvoje


Istorija


1972 m. biologas ir gydytojas natūropatas p. Jean-Paul Llopart kartu su kosmetologe Rosanne Verlé sukūrė Phytal kosmetiką - natūralios ekologiškos kosmetikos prekės ženklą, skirtą kosmetologėms. Taip gimė Naturo-Esthétique® koncepcija, kurios esmė, jog grožis yra neatskiriamas nuo visokeriopos žmogaus sveikatos. Ekologiškas kosmetikos priemones be sintetinių priedų p. Llopart pakavo į vienkartines stiklo ampules, ir ši unikali tradicija tęsiama iki dabar.


Augimas


2004 metais verslą perėmė grupė Laboratoires Jérodia ir tai lėmė spartų augimą, buvo pakeistas pavadinimas į Phyt‘s. Grupės vadovas p. Thierry Logre, žinomas biologas, fitoterapijos ir aromaterapijos žinovas, su gilia pagarba fizioterapijai ir netradicinei medicinai, perėmė kompaniją ir įsipareigojo išsaugoti Phyt‘s pamatines vertybes.


Sertifikatas


Phyt‘s kosmetikos produktai yra malonūs naudoti, efektyvūs, sukurti gerbiant aplinką bei žmones ir yra saugūs naudoti. Phyt‘s priemonės yra sertifikuotos ekologišku valstybės tikrinamu sertifikatu Cosmébio / Qualite France, visi ingredientai yra tik natūralios kilmės, o visi augalų ingredientai – tik iš sertifikuotų ekologiškų ūkių. Phyt‘s buvo viena pagrindinių kosmetikos kompanijų iš 10, kurios 2002 m. dalyvavo kuriant Cosmébio sertifikavimo taisykles.


Išskirtinumas


Phyt‘s kuriamas grožis yra išties išskirtinis. Švelniai išsiskleidę gamtos turtai yra darnioje harmonijoje su mūsų oda. Phyt‘s piemonių šeimoje - subalansuota visaapimanti pasiūla: veido prausikliai, kremai, serumai, maisto papildai, kūno priežiūros priemonės, makiažas, kūdikių kremai, plaukų priežiūros linija ir be abejo unikaliosios procedūros ampulėse, kuomet klientui būtent procedūros metu atidaromas tik jam skirtų vienkartinių ampulių rinkinys. Thierry Logre investuoja į mokslinius tyrimus ir plėtrą, kad kurtų itin veiksmingą kosmetiką, kuri skatina fiziologinį odos atsistatymą, yra nekenksminga sveikatai ir pagaminta aplinkai nekenksmingomis sąlygomis. Jis taip pat reikalauja, kad kiekvienas kremas, kiekvienas serumas, kiekvienas losjonas būtų tikras malonumas: naujos tekstūros, švelniai subtilūs kvapai. Organinė kosmetika, anot jo, visų pirma yra jutiminė kosmetika.


Įsipareigojimai


Pasirinkti Phyt‘s, tai pasirinkti išskirtinį prekės ženklą, kuris siekia:


• Būti sąmoningumo augimo lyderiu ir skatinti pokyčius grožio industrijoje

• Įnešti reikšmės ir atsakingumo į kasdienį gyvenimą

• Pasidalinti įsipareigojimą geresniam pasauliui ir pagarbą mūsų planetai

Thierry Logre, Jérôme Logre,

Phyt‘s prezidentas Phyt‘s eksporto vadovas



Nuotraukos iš Phyt‘s kompanijos archyvo

211 views0 comments
bottom of page