top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Prancūzų odos priežiūros ir SPA kompanija „SOTHYS“ kviečia prisitaikyti prie gamtos dinamikos



Ypač specializuotais produktais iš kitų kosmetikos gamintojų išsiskirianti SOTHYS niekada neišsižadėjo ĮSIPAREIGOJIMO vykdyti grožio srities mokslinius tyrimus ir taikyti inovacijas. Todėl šiandien savo klientams galime pasiūlyti geriausia, ką randame gamtoje.


Kovo viduryje „SOTHYS Lietuva“ pakvietė SOTHYS grožio ambasadores į pavasario naujienų seminarą, kuriame pristatė naują sertifikuotą SOTHYS ORGANICS™ ekologišką odos priežiūros priemonių liniją ir naują skaistinamąją ypač veiksmingą veido procedūrą: EKOLOGIŠKĄ, SERTIFIKUOTĄ, VEGANIŠKĄ, su kosmeceutikos prisilietimu.


Visus SOTHYS ORGANICS™ produktus patikrino ECOCERT (Prancūzijos sertifikavimo organizacija) tam, kad juos būtų leista žymėti ženklu COSMOS ORGANIC. Prieš leidžiant pristatyti produktus rinkai, patikrinami ir patvirtinami visi gamybos aspektai – sudėtis, apdorojimas, pakavimas.



„SOTHYS“ ĮSIPAREIGOJIMAS IR KOVOS SU PLASTIKO TARŠA INICIATYVA

SOTHYS bendradarbiaudama su PLASTIC BANK savo SOTHYS ORGANICS™ linijos produktų pakuotes gamina neutralias plastiko aspektu. Be to, SOTHYS ne tik kuria pakuotes, kurioms, kiek įmanoma, pasitelkiamas ekologiškas dizainas, bet ir įgyvendina kovos su plastiko tarša iniciatyvą. Taip ji sudaro galimybę savo klientams aktyviai prisidėti ir atsakingai vartoti.


Šiltas bendravimas ir augalais sužydusi aplinka SOTHYS viešnias tarsi nukelia į Prancūzijos Korezo regioną, kur gamtos ir pažangių tyrimų apsuptyje gimė SOTHYS vertybės.


Pagrindinis susitikimo siekis ir noras – perteikti naujas žinias ir iš grožio ambasadorių pasisemti autentiškų žinių, kaip puoselėti grožį, neįkainojamos patirties bei nuoširdžių patarimų.



Oficialusis „Sothys“ profesionalios kosmetikos atstovas Lietuvoje UAB „Grožio galia’’

Adresas: Vasario 16-osios g. 2-119, Vilnius, tel. +370 612 515 10

El. p. didmena@sothys.lt / www.sothys.lt

34 views0 comments
bottom of page