top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Ramybės oazė Kauno centre

Updated: May 25, 2021

Dar 2007 m. konkurse „Salono dizainas“ Kauno grožio studija „Pjesė“ išsiskyrė savo dizainu ir ypatingu funkcionalumu. Žinoma, laikui bėgant kinta poreikiai ir 2019 m., kai salonui pradėjo vadovauti Evelina Zerr, įvyko didieji pokyčiai.

„Turėjau labai konkrečią salono viziją, aiškiai jaučiau, kaip norėčiau, kad tiek specialistas, tiek klientas jaustųsi salone, todėl interjeras dėliojosi intuityviai. 97 kv. m erdvę sustyguoti prašiau dizainerio pagalbos. Ji dar darbų metu transformavosi į tai, kas yra dabar: penkios atskiros darbo erdvės, laukiamojo zona“, – pasakoja Evelina.


Tai salone buvo atliktas ne tik kosmetinis remontas?


Taip, interjeras keitėsi kardinaliai. Nauji apšvietimo sprendimai, spalvinė gama, kelių erdvių pokyčiai smarkiai pakeitė vaizdą. Vizija buvo sukurti interjerą, kuris kuo labiau primintų namų aplinką. Salone daug paveikslų, gėlių, žvakių. Vyrauja rami muzika, švelnūs kvapai, pastelinės spalvos, kad žmonės, būdami šioje erdvėje, patirtų kuo daugiau teigiamų emocijų ir atsipalaiduotų.


Švarios mintys, tvarumas, ryšys su aplinka – tai pavyko sukurti salone?


Aš labiau orientavausi į vidinę ekologiją, kai sukuriamos maksimalios sąlygos suteikti ir gauti kokybišką paslaugą. Salonas įsikūręs šalia Kauno muzikinio teatro sodelio, turi vidinę terasą su joje augančiu dideliu klevu, tad kuo daugiau žalumos norėjosi atnešti ir į patį interjerą, todėl kiekvienoje darbo zonoje vyrauja detalės, susijusios su augalais.


Vidinis kiemelis – tai atsipalaidavimo zona. Kai leidžia oro sąlygos, tiek darbuotojos, tiek

klientai, laukdami procedūros ar laisvu laiku, gali, gerdami kavą ar arbatą, atsipūsti nuo dienos darbų ar pabūti tiesiog su savimi.


Nuotraukų autorius Rimantas Steponavičius

53 views0 comments
bottom of page