top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Ranka pasiekiama Italija… „Lindoroje“

Updated: Aug 30, 2019


Visais laikais pasaulio moterys vertino itališkos mados skonį ir elegancijos kodą. Čia kuriamos ir ant Milano podiumų keliamos ne tik naujausios drabužių kolekcijos. Čia moteriškumo mokykla apie stilių, grožį – gyvenimą ir save mylinčiai moteriai.

Tą seniai įvertino ir Joniškio centre įsikūrusio grožio salono „Lindora“ kirpėjos stilistės, jau apie septynerius metus pagrindinėmis savo darbo priemonėmis pasirinkusios auikštus kriterijus atitinkančią itališką „Kemon“ ženklo produkciją. O liepos pradžioje į „Lindorą“ persikraustė dar daugiau saulėtosios Italijos.


Salono kirpėjos-stilistės savo klientėms nuo šiol pasiūlys itin prabangią SPA plaukų, galvos ir veido odos procedūras, atliekamas „Kemon Actyva O2“ deguonies koncentratoriumi. Šią procedūrą Joniškyje pristačiusios UAB „Sugihara PRO“ projektų vadovė Alma Kasperavičienė ir „Kemon“ technikė Karina Fomina sakė, kad Lietuvoje tokius deguonies koncentratorius grožio procedūroms naudoja tik dešimt salonų Lietuvoje. Tarp jų – ir „Lindoros“ meistrės Joniškyje.


Revoliucija grožio salone


Kirpykloje dirbantis meistras jau seniai ne amatininkas, klientui tik kerpantis, šukuojantis, dažantis plaukus. Kirpėjo misija yra žymiai platesnė, todėl deramai savo profesiją mylintis ir klientą gerbiantis kirpėjas šiandien vadinamas stilistu, besirūpinančiu ne tik kliento plaukų grožiu, bet ir jų sveikata.



– Mes privalome žengti koja kojon su grožio srityje išaugusiais reikalavimais, atsiveriančiomis vis naujomis galimybėmis. Mūsų kolektyvas nuolat dalyvauja mokymuose, tobulina žinias įvairiuose seminaruose, kuriuos veda garsiausi meistrai iš Italijos. Pačios keliaujam mokytis į Italiją. Ir, kai rinkoje pasirodė inovatyvus produktas – deguonies koncentratorius, nesudvejojome, kad jo reikia ir mūsų rajono moterims, – apie prabrangią investiciją į rajono moterų grožį ir sveikatą pasakoja Rima Petrėnienė.


Pasak naujieną „Lindoroje“ pristačiusios Almos Kasperavičienės, aplinkoje yra tik 21 proc. deguonies. O deguonies koncentratorius per vieną minutę pagamina, o aerografas sugeba išpūsti 5 litrus 90-96 proc. deguonies. Naudojant aukštą deguonies koncentraciją per trumpesnį laiką gaunami geresni rezultatai. Amerikiečių-vokiečių sukurtas testuotas, sertifikuotas medicininis prietaisas „Philips“ technologijomis yra tikra grožio revoliucija, dabar lengvai pasiekiama SPA procedūra plaukams, galvos, veido, dekolte, rankų odai.

„Lindoros“ grožio specialistės savo saloną bent porai valandų perkėlusios į madų ir grožio šalį, savo klientėms pristatė ne tik romantiškos ir pasauliui diktuojančios aukščiausių technologijų šalies naujienas, galimybes jomis pasinaudoti Joniškyje, pasiūlė šias procedūras išbandyti vietoje, bet ir kvietė prie itališkais akcentais dekoruotų vaišių.


Teksto ir nuotraukų autorė Lina Rudnickienė

27 views0 comments
bottom of page