top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Retro Metamorfozės 2020

Šių metų rugpjūčio 17 d. Sodeliškių dvaro sodyboje, senovinių automobilių muziejuje įvyko dar vienas įdomus ir spalvingas grožio specialistams skirtas KIGSA projektas „Retro Metamorfozės 2020“. Meistrės sukūrė daug puikių įvaizdžių, kurie turėjo išskirtinį stilių, nuotaiką. Darbinė atmosfera padėjo savaip, nes įvaizdžių kūrimas vyko senovinių automobilių „draugijoje“.

Aurelija Zalabinienė, Inga Bagdonaitė-Balevičienė, Ala Greičiūnienė, Renata Morkūnienė, Jelena Jankauskienė, Jelena Vainilavičienė sukūrė retro stiliaus įvaizdžius modelius, o Dalia Gečienė dvaro savininkės Neringos Linkevičienės buvo apdovanota specialiuoju prizu už geriausiai sukurtą projekto įvaizdį.

Projekto dalyvės susipažino su muziejaus įkūrėjais, savininkais, Neringa ir Daliumi Linkevičiais, kurie žavėjosi meistrių darbais ir įteikė oficialų kvietimą atvykti kitais metais į tarptautinį senovinių automobilių festivalį. Projekto darbų, o po to ir įvertinimų, lauksime kitais metais jau organizuojamoje konkursinėje dalyje.

KIGSA prezidentė Jolanta Mačiulienė įteikia apdovanojimą projekto „Retro Metamorfozės

2020“ dalyvei Jelenai Jankauskienei.


Sodeliškių dvaro savininkė Neringa Linkevičienė įteikia apdovanojimą Daliai Gečienei

Biržų kraštas su ypatingais žmonėmis, nuostabiu gamtovaizdžiu, projekto kūrėjams bei dalyviams suteikė daug gerų teigiamų emocijų ir parodė, jog kartu galima tiek daug nuveikti.


Nuotraukos: Gintautas Gelbūda

25 views0 comments
bottom of page