top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Revoliucija grožio salonuose – apranga, kuri išlaisvina

„Pirmas įspūdis apie grožio saloną slypi ne tik jo interjere, bet ir tokiose detalėse kaip darbuotojų apranga“, – sako įvaizdžio specialistė bei plaukų stilistė Džiuljeta Vėbrė. Pasigedusi profesionalios aprangos grožio specialistams sprendimų, beveik 30 metų šioje srityje dirbanti moteris nusprendė nelaukti ir ėmė kurti tokios aprangos liniją pati.


Atsparumas dažams ir šviesinimo milteliams


„Kaip ir visi seniau naudojome prijuostes, tačiau jos ne visada pasiteisindavo: išsitepdavo rankovės, kitos rūbų dalys, o dažai, šviesinimo milteliai neišsiplauna, taigi rūbus vėliau belikdavo išmesti, kas, be abejo, specialistui pasijaučia ir finansiškai“, – pasakoja D. Vėbrė.


Tai įvertinusi, ji nusprendė ieškoti specialaus atsparaus audinio ir sukurti pilną aprangą– stilingą, funkcionalią, patogią – tokią, kurios nebūtų baisu ištepti: taip nutikus, išteptą vietą belieka nuvalyti drėgna servetėle.


„Tokio audinio tiesiog nebuvo – teko ilgai ieškoti tinkamo sprendimo, tartis su fabrikais užsienyje. Tačiau stengtis tikrai buvo verta. Toks sprendimas ne tik apsaugo nuo netikėtų dėmių, bet ir išlaisvina: juk grožio salonai yra grožio laboratorijos, o grožio specialistai – menininkai, kuriems norisi galvoti apie tobulą rezultatą kuriant kliento įvaizdį, o ne apie dėmę ant rankovės“, – pasakoja D. Vėbrė.



Apgalvotas kiekvienas niuansas


Be atsparumo dažams bei ilgaamžiškumo (rūbas gali būti nešiojami net 4-7 metus), kuriant kolekciją apgalvotos ir kitos svarbios detalės: gausu kišenių, užtrauktukų, juostelių sagėms. Prie medžiagos nekimba plaukai, ji lengvutė, plona, todėl tinka dažnam plovimui bei judėjimui – išskalbus labai greitai išdžiūsta, kvėpuoja.


Šalia funkcionalumo – ir apgalvotas įvaizdis. Vyraujanti juoda spalva parinkta ne veltui: ji ne tik spinduliuoja eleganciją, bet ir labiausiai tinka kaip fonas priimant su estetika susijusius sprendimus: atsistojus už kliento išryškėja galvos siluetas, netrukdo pašalinės spalvos.


„Modelius kuriame pagal naujausias mados tendencijas, jas pritaikant patogiam darbui: ilgi juodi marškiniai, suknelės, peniuaras, minimalistiniai marškinėliai ir kita – rasite viską, kas šiandien madinga ir gatvėje. Kad sukurtume erdvės individualumui, pridėjome smagių akcentų: piešinių ar blizgias prikabinamas kišenes, kuriose tilps žirklės, šukos bei kiti svarbiausi daiktai“, – pasakoja D. Vėbrė.


Na, o ieškantiems išskirtinės, praktiškos dovanos sau ar kolegoms Džiuljeta paruošė dar vieną unikalią staigmeną – kirpėjų darbo knygą su integruotu darbo kalendoriumi. Unikaliu dizainu puoštose knygose galėsite ne tik patogiai registruoti klientus, bet ir rasti naudingų paruoštukų apie kirpimą, spalvų derinimą ir kitos naudingos informacijos. „Tai neatsiejama mūsų darbo dalis, todėl norėjau šį procesą paversti dar malonesniu“, – sako D. Vėbrė.




Apranga tiks visiems grožio specialistams: kirpėjams, visažistams, manikiūro meistrams. Visus modelius galima apžiūrėti puslapyje www.dziuljetavebre.lt



Asmeninio archyvo nuotraukos

250 views0 comments
bottom of page